Clip News feat. Brandwatch – Τί κερδίζει ο χρήστης μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας

Clip News feat. Brandwatch – Τί κερδίζει ο χρήστης μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας

Στη σημερινή εποχή το διαδίκτυο και τα Social Media έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζουν τις επιθυμίες και τις απόψεις τους.  Το user generated content σε Social Media, Forums και Blogs αυξάνεται εκθετικά και επιβάλλει πλέον τη χρήση εργαλείων Web και Social Media Monitoring & Digital Listening. Η Clip News συνεργάζεται με τη Brandwatch, έναν από τους leaders του χώρου, ώστε κάθε χρήστης – brand να είναι σε θέση να απολαμβάνει τα οφέλη που προσφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα. (περισσότερα…)

Kατερίνα Κεχαγιά: Η VP Media Intelligence & Marketing της Clip News στο AD BUSINESS

Kατερίνα Κεχαγιά: Η VP Media Intelligence & Marketing της Clip News στο AD BUSINESS

Η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence/Marketing στην Clip News, εξηγεί σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη γιατί οι εταιρείες πρέπει να στραφούν σε υπηρεσίες Media Analysis για να µετατρέψουν τα δεδοµένα της δηµοσιότητάς τους σε actionable insights. (περισσότερα…)

Η αξία του influencer tracking

Η αξία του influencer tracking

Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές έγκυρες στρατηγικές, σχετικά με την προώθηση περιεχομένου, αλλά επίσης ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν μαγικά «κόλπα». Η σωστή φόρμουλα είναι η προώθηση του σωστού περιεχομένου, τη σωστή στιγμή, στο σωστό κοινό. Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που ανακατευθύνουν το διαφημιστικό τους budget σε online κανάλια και ειδικά στα social media. Ένα «κομμάτι» αυτής της πίτας αποτελούν οι influencers. Στην Clip News σάς βοηθάμε να ανακαλύψετε τη χρησιμότητα του influencer tracking. (περισσότερα…)

Νέο logo, ίδια αξιοπιστία

Monitor. Analyse. Predict.
Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που προστέθηκαν στο logo της Clip News. Σε αυτές περικλείεται όλη η φιλοσοφία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Monitor: Η βάση μας. Αποδελτίωση από όλα τα Μέσα, online και offline. Η συλλογή data από μία ή περισσότερες πηγές και η συστηματική ταξινόμησή τους.

Analyse: Η ανάλυση του όγκου των data. Ιδιαίτερα μετά τη ραγδαία ανάπτυξη των online Μέσων και την εξάπλωση των social media, οι meta-υπηρεσίες (Media Analysis) δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν αξία.

Predict: Το αναγκαίο για το μέλλον. Συμπληρώνει το Media Analysis, αφού μέσω αξιολογήσεων και ερμηνειών με τη χρήση actionable insights έρχεται η πρόβλεψη.

Στο τρίπτυχο αυτό λοιπόν συμπυκνώνεται όλη η δύναμη που θέλουμε και παρέχουμε στους συνδρομητές μας. Τα σωστά και αξιόπιστα δεδομένα του τώρα φέρνουν την ανάγνωση των τάσεων του αύριο και αυτό αποτελεί πλέον το απαραίτητο συστατικό κάθε είδους επιχειρησιακής στρατηγικής.

Αν ο Μπετόβεν ήταν αναλυτής δεδομένων…

Αν ο Μπετόβεν ήταν αναλυτής δεδομένων…

Εν αρχή ην ο λόγος. Προφορικός τε και γραπτός, δομημένος ή αδόμητος, χαλαρός ή πειθαρχημένος, στοχευμένος ή ευρέως κοινού. Η ψηφιακή εποχή κατέστησε τον ανθρώπινο λόγο μετρήσιμο ως προς την ανά μονάδα απήχηση και εκ των πραγμάτων τον οδήγησε σε μια λογική δεξαμενής δεδομένων. Τα μεγάλα δεδομένα δεν περιορίζονται πλέον στην παλιά καλή οικογένεια των αριθμών και τα analytics εμπλουτίσθηκαν από καινούργιο επιστημονικό περιεχόμενο. Πρέπει πλέον να αντιμετωπίζουν τις «μονάδες λόγου» ως την αδόμητη εκδοχή των big data και να παράγουν δι’ αυτών (και δια της επιμετρήσεως του πεδίου συναισθημάτων που προκαλούν) συμπεράσματα και πρακτικές – actionable insights – για τη διαχείριση της επόμενης μέρας. (περισσότερα…)

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!