Ένα… ρομπότ αρθρογραφεί στον Guardian

Ένα… ρομπότ αρθρογραφεί στον Guardian

Πριν από λίγες ημέρες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είχε κεντρίσει άρθρο του Economist σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης OpenAI, στην ίδρυση της οποίας βοήθησε ο Έλον Μασκ, δημιούργησε το λογισμικό GPT-3, που εντάσσεται σε έναν από τους πιο πρωτοποριακούς τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης: να αποκτήσουν οι υπολογιστές την ικανότητα να παράγουν εκλεπτυσμένα κείμενα, σαν να έχουν γραφτεί από άνθρωπο. (περισσότερα…)

Clip News CEO: “Μεγαλύτερη πρόκληση η μεταφορά της γνώσης μας στους συνδρομητές μας”

Clip News CEO: “Μεγαλύτερη πρόκληση η μεταφορά της γνώσης μας στους συνδρομητές μας”

Συνέντευξη στο Blog της Twingly, παραχώρησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Clip News, Θεόφιλος Αργυριάδης.

Ο κ. Αργυριάδης μίλησε για το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον της εταιρείας, καθώς και του κλάδου της Αποδελτίωσης, του Media Analysis και του Reporting γενικότερα. “Στην Clip News επενδύουμε στις added value υπηρεσίες που λειτουργούν συμπληρωματικά με την αποδελτίωση αποδελτίωσης, μέσω των metadata κάθε πληροφορίας που συλλέγουμε”, ανέφερε, τονίζοντας πως “δίνουμε έμφαση στα μεταδεδομένα, τις τάσεις (trends) και τις υπηρεσίες ανάλυσης και reporting”. Επίσης, έκανε λόγο και για τη σημασία που έχουν οι εργαζόμενοι στην ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων ιδεών που βελτιώνουν και εξελίσσουν τις υπηρεσίες του Data-driven Media Intelligence. Ταυτόχρονα, ο ιδρυτής της Clip News υπογράμμισε ότι “η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να μεταφέρουμε τη γνώση μας στους συνδρομητές μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους” και αναφέρθηκε στα επόμενα τεχνολογικά βήματα της Clip News -το clustering, το αυτόματο sentiment και tagging των έντυπων, διαδικτυακών και οπτικοακουστικών αναφορών μέσω του machine learning. Κλείνοντας, τόνισε πως η επιτυχία του μέλλοντος του Media Intelligence έγκειται στην συνεργασία μεταξύ των εταιριών-μελών της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου), μέλος της οποίας είναι η Clip News από το 2002.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Τα brands στη «Δεκαετία του Μένουμε Σπίτι»

Τα brands στη «Δεκαετία του Μένουμε Σπίτι»

Η επανεστίαση των ανθρώπων στην τοπική τους κοινότητα -υπό το πρίσμα της πανδημίας, θα είναι μακροπρόθεσμη, φέρνοντας τη «δεκαετία του μένουμε σπίτι» και αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και καταναλωτικών αγαθών να προσαρμόσουν κατάλληλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, με στόχο να δημιουργήσουν μια πιο «τοπική» εμπειρία, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης μελέτης της Accenture. (περισσότερα…)

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!