Coronavirus Report by Clip News: Για να είστε ενημερωμένοι και στο σπίτι σας!

Coronavirus Report by Clip News: Για να είστε ενημερωμένοι και στο σπίτι σας!

Η εταιρεία Αποδελτίωσης, Reporting & Analysis Clip News ΑΕ παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές που επιφέρει στην καθημερινότητα όλων η εξάπλωση του Covid-19.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. αλλά και στην προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας των Fake News, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν σε όλους το “Coronavirus Report”.
Κάθε πρωί θα δημοσιεύεται στο clipnews.gr και στο Facebook Page facebook.com/clipnews, ένα ουσιαστικό και συνοπτικό Report, με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, τις κυβερνητικές αποφάσεις και τα μέτρα που αφορούν την πανδημία και άπτονται της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Άλλωστε, σε τέτοιες στιγμές η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.
Το Report επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης το τμήμα Reporting της Clip News, που στελεχώνουν έμπειροι δημοσιογράφοι.
Μένουμε σπίτι λοιπόν, αλλά μένουμε ενημερωμένοι.
#μενουμεσπιτι, #μενουμεενημερωμενοι

Μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε!

Μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους μας και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθιερώσαμε στην Clip News την εργασία από το σπίτι για όσους εργαζομένους το επιθυμούν και είναι εφικτό.

Εξοπλίσαμε όλους τους εργαζομένους με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, ενώ η remote εργασία έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας απρόσκοπτα. Εξάλλου σε τέτοιες στιγμές, η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.

Για όσους εργαζομένους δεν είναι εφικτή η Remote εργασία, η Clip News θα προχωρήσει σε επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ήδη εφαρμόζονται, ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή υγιεινή και ασφάλεια εντός των εργασιακών χώρων.

Ας επιδείξουμε όλοι την υπευθυνότητα που μας αναλογεί και είναι απαραίτητη σε τέτοιες στιγμές.

#μενουμεσπιτι #μενουμεενημερωμενοι

Clip News Analysis: Το αποτύπωμα έξι εταιρειών καφέ στο online περιβάλλον

Clip News Analysis: Το αποτύπωμα έξι εταιρειών καφέ στο online περιβάλλον

Καφές. Μια αδιαμφισβήτητη καθημερινή συνήθεια κι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα των Ελλήνων κι όχι μόνο. Οι εταιρείες που επένδυσαν στον κλάδο συνεχίζουν να το κάνουν με διεύρυνση της παρουσίας τους, ενώ την εμφάνισή τους έχουν κάνει και νέοι παίκτες, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό.

Ποια όμως είναι η εικόνα που διαμορφώνεται στο online περιβάλλον για τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου; (περισσότερα…)

Brands, AI και Brandwatch το 2020

Brands, AI και Brandwatch το 2020

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, οι εταιρείες B2C –ανεξάρτητα του κλάδου που ανήκουν- επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στο να θέτουν βάσεις μακροχρόνιων σχέσεων και ανταμοιβής με τους πελάτες τους. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πιο εύκολα αυτό το πελατοκεντρικό μοντέλο. (περισσότερα…)

Η Clip News επεκτείνεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες Reporting & Media Analysis

Η Clip News επεκτείνεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες Reporting & Media Analysis

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Clip News ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του τμήματος Online Monitoring της εταιρίας υπηρεσιών διαδικτύου N=mc2 (New Media Concept), στο τμήμα Reporting & Analysis της, μία διαδικασία που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019. (περισσότερα…)

Η Clip News media sponsor στο TEDxThessaloniki 2019

Η Clip News media sponsor στο TEDxThessaloniki 2019

Την εταιρεία αποδελτίωσης Clip News εμπιστεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το TEDxThessaloniki για την παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης στη φετινή επετειακή διοργάνωση των 10 χρόνων. Ως media sponsor της διοργάνωσης, η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, Internet, social media, ραδιόφωνο και τηλεόραση, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες Reporting.

Το TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος – Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης με τίτλο «Νέος Τόπος / New Land». Στη φετινή δέκατη επέτειο, οι ομιλητές καλούνται να μοιραστούν το όραμά τους για τη νέα εποχή, σπέρνοντας ιδέες που θα οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και επανεφεύρεσης του εαυτού μας και του κόσμου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε το TEDxThessaloniki, ιδίως φέτος που γιορτάζει τα 10 του χρόνια στην πόλη μας. Η Clip News αναζητά διαρκώς “Νέους Τόπους” και προσπαθεί να οραματίζεται το μέλλον, ώστε να παρέχει στους συνδρομητές της τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης και ανάλυσης δημοσιότητας», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Clip News, Αναστασιλάκης Θεόδωρος. 

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας στο 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας στο 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

«Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News Α.Ε., κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει και φέτος ως χορηγός επικοινωνίας το 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο «ΜΕΑΣ Τρίτων» την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2019!

Η Clip News Α.Ε. καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στη διοργάνωση. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ.

«Σταθερά, για πέμπτη χρονιά, η Clip News στηρίζει αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Η συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας μας αυξάνει κάθε χρόνο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε το πνεύμα του αθλητισμού,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Θοδωρής Αναστασιλάκης.

Η Clip News γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας  και παρουσιάζει τη νέα της ταυτότητα

Η Clip News γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει τη νέα της ταυτότητα

25 χρόνια η κορυφαία ελληνική εταιρεία Αποδελτίωσης

Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ανανεωμένη διάθεση και μια μοναδική προσφορά για νέους και παλιούς συνδρομητές!

Εδώ και 25 χρόνια η Clip News παρέχει ανελλιπώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποδελτίωσης τόσο των έντυπων μέσων, όσο και των νέων τεχνολογιών. Πιστή στις αξίες της, εισήγαγε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία εξειδικευμένης τεχνολογίας, με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη παροχή υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης, η Clip News αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα. Παραμένει, ωστόσο, ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε υπηρεσίες Αποδελτίωσης Τύπου, Internet, Social Media, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης, καθώς και σε υπηρεσίες Ανάλυσης, Reporting και Αποδελτίωσης Διεθνών Μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για να γιορτάσει τα 25 της χρόνια, η Clip News προσφέρει δωρεάν επέκταση της διάρκειας κάθε νέου εξάμηνου ή ετήσιου συμβολαίου αποδελτίωσης κατά 25%, με επιπλέον χρόνο συνδρομής. Μείνετε ενημερωμένοι για περισσότερο χρόνο, απολαμβάνοντας τα προνόμια των υπηρεσιών αποδελτίωσης που προσφέρει η Clip News.

Το νέο λογότυπο της εταιρείας είναι minimal και γεωμετρικό, με φρέσκια διάθεση και ζωντανά, δυναμικά χρώματα που αντιστοιχούν στους τρεις βασικούς τομείς της δραστηριότητας: Monitoring Services, Reporting & Analysis και International Monitoring. Επίσης, η Clip News ανανέωσε την ιστοσελίδα της (www.clipnews.gr), ενώ παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο Mobile Application για iOS και Android, ώστε οι συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στα αποκόμματά τους όπου και αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας τις ίδιες δυνατότητες που δίνει και η πλατφόρμα της Clip News.

«Η Clip News είναι μια εταιρεία που αλλάζει και εκσυγχρονίζεται διαρκώς, καθώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Εστιάζουμε σε καινοτόμες υπηρεσίες Αποδελτίωσης, που εξυπηρετούν τις ανάγκες ενημέρωσης και ανάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Με την ευκαιρία των 25 χρόνων λειτουργίας, η Clip News ανανεώνει την εικόνα της, ώστε να αντανακλά τη δυναμική της ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Θεόφιλος Αργυριάδης.

 

Αν σας ενδιαφέρει η προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας

3 + 2 =

Νέο Application από την Clip News

Νέο Application από την Clip News

Η Clip News παρουσιάζει τη νέα της mobile εφαρμογή ώστε να έχετε πρόσβαση στα αποκόμματά σας μέσω tablet ή smartphone όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη και σας προσφέρει πολλές από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες και στο portal της εταιρείας.

Προβολή της αποδελτίωσης

Ενεργοποίηση alert

Τagging & sentiment

Αποστολή αποκομμάτων με email

Προβολή των σημαντικών και των αγαπημένων αποκομμάτων

Φιλτράρισμα με βάση την ημερομηνία, τον τύπο, την πηγή, τις λέξεις κλειδιά και τις ετικέτες

Η εφαρμογή είναι δυναμική και ανανεώνεται διαρκώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες.

Η Clip News στο 49ο World Media Intelligence Congress της FIBEP στο Βερολίνο

Η Clip News στο 49ο World Media Intelligence Congress της FIBEP στο Βερολίνο

Η Clip News, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμμετέχει και φέτος στο 49ο World Media Intelligence Congress της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο από τις 4 ως τις 6 Οκτωβρίου.

Με πάνω από 225 συμμετέχοντες από το χώρο της επικοινωνίας, του marketing, των δημοσίων σχέσεων και της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο, το WMIC17 θα έχει ως κεντρικό θέμα το Media Intelligence και το Brand Communication, ενώ ειδική έμφαση θα δοθεί στο κομμάτι των Fake News και της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) .

Επιπρόσθετα, το συνέδριο θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ανάλυση των πληροφοριών, ένα τομέα όπου εστιάζει η Clip News, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Analysis & Reporting ώστε να βοηθάει τους συνδρομητές της να αναλύουν και να αξιολογούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω των υπηρεσιών αποδελτίωσης Τύπου, Internet, Social Media, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης.

Την Clip News θα εκπροσωπήσουν στο WMIC17 ο πρόεδρος της εταιρείας Θεόφιλος Αργυριάδης, η Business Manager Κατερίνα Κεχαγιά και η International Manager Ειρήνη Λαλίδου.

Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση media intelligence στον κόσμο με πάνω από 120 μέλη, ενώ η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της, το 2002. Έκτοτε, συμμετέχει ανελλιπώς στα συνέδρια και της ημερίδες που διοργανώνονται, με σκοπό να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των υπηρεσιών αποδελτίωσης και των ΜΜΕ και να εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για τους συνδρομητές της.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!