Η ανάδειξη της αναγκαιότητας για media monitoring την εποχή του κορωνοϊού

Η ανάδειξη της αναγκαιότητας για media monitoring την εποχή του κορωνοϊού

Αποτελεί κοινά αποδεκτή θέση ότι η ανθρώπινη επικοινωνία εν μέσω πανδημίας άλλαξε συνολικά και σε μεγάλο βαθμό, σχηματίζοντας νέα δεδομένα. Μάλιστα, η ανάγκη για media monitoring αναδείχτηκε ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, όπου η επικοινωνία είχε λάβει αποκλειστικά ψηφιακή μορφή, χαρακτηριστικά της οποίας θα συνεχίσουν να διατηρούνται. (περισσότερα…)

διαΝΕΟσις: Από πού ενημερώνονται οι Έλληνες για την πανδημία του κορωνοϊού;

διαΝΕΟσις: Από πού ενημερώνονται οι Έλληνες για την πανδημία του κορωνοϊού;

Ενδιαφέρουν παρουσιάζουν τα συμπεράσματα σχετικά με τον ρόλο που κατέχουν οι ενημερωτικές ιστοσελίδες στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα συμπεράσματα κατέγραψε η έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό της Αστικής – Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας διαΝΕΟσις, με θέμα “Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία”. (περισσότερα…)

Το ελληνικό ραδιόφωνο εν μέσω πανδημίας

Το ελληνικό ραδιόφωνο εν μέσω πανδημίας

Την εικόνα του ραδιοφωνικού μέσου και τη σχέση του με το κοινό της Αττικής, ακροατών και μη, εν μέσω της πανδημίας και των αλλαγών στην καθημερινότητα, κατά τη χρονική περίοδο 02/04/2020 έως 13/04/2020, διερεύνησε η Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΑΕΜΑΡ), με την επιστημονική υποστήριξη του Παντείου Πανεπιστημίου. (περισσότερα…)

Coronavirus Report by Clip News: Για να είστε ενημερωμένοι και στο σπίτι σας!

Coronavirus Report by Clip News: Για να είστε ενημερωμένοι και στο σπίτι σας!

Η εταιρεία Αποδελτίωσης, Reporting & Analysis Clip News ΑΕ παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές που επιφέρει στην καθημερινότητα όλων η εξάπλωση του Covid-19.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. αλλά και στην προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας των Fake News, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν σε όλους το “Coronavirus Report”.
Κάθε πρωί θα δημοσιεύεται στο clipnews.gr και στο Facebook Page facebook.com/clipnews, ένα ουσιαστικό και συνοπτικό Report, με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, τις κυβερνητικές αποφάσεις και τα μέτρα που αφορούν την πανδημία και άπτονται της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Άλλωστε, σε τέτοιες στιγμές η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.
Το Report επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης το τμήμα Reporting της Clip News, που στελεχώνουν έμπειροι δημοσιογράφοι. Μένουμε σπίτι λοιπόν, αλλά παραμένουμε ενημερωμένοι.

#μενουμεσπιτι, #μενουμεενημερωμενοι

Μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε!

Μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους μας και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθιερώσαμε στην Clip News την εργασία από το σπίτι για όσους εργαζομένους το επιθυμούν και είναι εφικτό.

Εξοπλίσαμε όλους τους εργαζομένους με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, ενώ η remote εργασία έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας απρόσκοπτα. Εξάλλου σε τέτοιες στιγμές, η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.

Για όσους εργαζομένους δεν είναι εφικτή η Remote εργασία, η Clip News θα προχωρήσει σε επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ήδη εφαρμόζονται, ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή υγιεινή και ασφάλεια εντός των εργασιακών χώρων.

Ας επιδείξουμε όλοι την υπευθυνότητα που μας αναλογεί και είναι απαραίτητη σε τέτοιες στιγμές.

#μενουμεσπιτι #μενουμεενημερωμενοι

Clip News Analysis: Το αποτύπωμα έξι εταιρειών καφέ στο online περιβάλλον

Clip News Analysis: Το αποτύπωμα έξι εταιρειών καφέ στο online περιβάλλον

Καφές. Μια αδιαμφισβήτητη καθημερινή συνήθεια κι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα των Ελλήνων κι όχι μόνο. Οι εταιρείες που επένδυσαν στον κλάδο συνεχίζουν να το κάνουν με διεύρυνση της παρουσίας τους, ενώ την εμφάνισή τους έχουν κάνει και νέοι παίκτες, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό.

Ποια όμως είναι η εικόνα που διαμορφώνεται στο online περιβάλλον για τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου; (περισσότερα…)

Brands, AI και Brandwatch το 2020

Brands, AI και Brandwatch το 2020

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, οι εταιρείες B2C –ανεξάρτητα του κλάδου που ανήκουν- επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στο να θέτουν βάσεις μακροχρόνιων σχέσεων και ανταμοιβής με τους πελάτες τους. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πιο εύκολα αυτό το πελατοκεντρικό μοντέλο. (περισσότερα…)

Η Clip News επεκτείνεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες Reporting & Media Analysis

Η Clip News επεκτείνεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες Reporting & Media Analysis

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Clip News ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του τμήματος Online Monitoring της εταιρίας υπηρεσιών διαδικτύου N=mc2 (New Media Concept), στο τμήμα Reporting & Analysis της, μία διαδικασία που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019. (περισσότερα…)

Η Clip News media sponsor στο TEDxThessaloniki 2019

Η Clip News media sponsor στο TEDxThessaloniki 2019

Την εταιρεία αποδελτίωσης Clip News εμπιστεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το TEDxThessaloniki για την παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης στη φετινή επετειακή διοργάνωση των 10 χρόνων. Ως media sponsor της διοργάνωσης, η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, Internet, social media, ραδιόφωνο και τηλεόραση, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες Reporting.

Το TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος – Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης με τίτλο «Νέος Τόπος / New Land». Στη φετινή δέκατη επέτειο, οι ομιλητές καλούνται να μοιραστούν το όραμά τους για τη νέα εποχή, σπέρνοντας ιδέες που θα οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και επανεφεύρεσης του εαυτού μας και του κόσμου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε το TEDxThessaloniki, ιδίως φέτος που γιορτάζει τα 10 του χρόνια στην πόλη μας. Η Clip News αναζητά διαρκώς “Νέους Τόπους” και προσπαθεί να οραματίζεται το μέλλον, ώστε να παρέχει στους συνδρομητές της τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης και ανάλυσης δημοσιότητας», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Clip News, Αναστασιλάκης Θεόδωρος. 

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας στο 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας στο 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

«Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News Α.Ε., κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει και φέτος ως χορηγός επικοινωνίας το 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο «ΜΕΑΣ Τρίτων» την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2019!

Η Clip News Α.Ε. καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στη διοργάνωση. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ.

«Σταθερά, για πέμπτη χρονιά, η Clip News στηρίζει αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Η συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας μας αυξάνει κάθε χρόνο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε το πνεύμα του αθλητισμού,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Θοδωρής Αναστασιλάκης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!