Στελέχη στους τομείς των Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Διαφήμισης αναζητούν πάντα βέλτιστους τρόπους για να ερμηνεύσουν την παρουσία των πελατών τους σε όλα τα Μέσα (έντυπα και online) και τον αντίκτυπο που αυτή επιφέρει. Οι υπηρεσίες Reporting & Analysis της Clip News αποδεικνύονται κάτι παραπάνω από σπουδαίος σύμμαχος των PR και Marketers για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερο για τη διαμόρφωση μιας ολιστικής data-driven στρατηγικής.

Κι αυτό γιατί:

Ένα search σε μηχανή αναζήτησης δεν αρκεί. Είναι χρονοβόρο, κοστοβόρο, δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί και τελικά μη αξιόπιστο. Οι υπηρεσίες Reporting & Analysis από εξειδικευμένους δημοσιογράφους και αναλυτές προσφέρουν τη συλλογή και ποσοτική μέτρηση των σωστών δεδομένων, αλλά και την ουσιαστική μελέτη, κατηγοριοποίηση και ποιοτική ανάλυσή τους. Σκοπός είναι η εξαγωγή actionable insights που μετατρέπουν την πληροφορία σε αξιοποιήσιμα συμπεράσματα.

Κι όλα αυτά βάσει των εκάστοτε αναγκών και παραμέτρων που θα δοθούν.

Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες που κινούνται στη σφαίρα του Media Intelligence, όπως το Clip News Portal και η Brandwatch, PR και Marketers μπορούν αποκτήσουν μια εικόνα της παρουσίας των πελατών τους σε όλα τα Μέσα. Μπορούν να λαμβάνουν γρηγορότερες, βασισμένες σε δεδομένα, αποφάσεις. Engagement, crisis management, brand management, ανάλυση της ευρύτερης αγοράς και εμπειρία του κοινού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και συνθέτουν τον άξονα πάνω στον οποίο θα στηριχθεί μια αποδοτική στρατηγική μάρκετινγκ. Εντοπίζοντας προβληματικά σημεία και διατηρώντας όσα λειτουργούν, οι πόροι μπορούν να διοχετευθούν στοχευμένα επιφέροντας τα προσδοκώμενα κέρδη.

Επενδύστε, λοιπόν, σε μια συνεργασία που μεγιστοποιεί σε όλα τα επίπεδα την αξία των προσπαθειών σας, στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Σας ενδιαφέρουν επίσης:

Γιατί το data-driven περιεχόμενο είναι το μέλλον του digital advertising

Κατερίνα Κεχαγιά: H VP Media Intelligence & Marketing της Clip News στο AD Business

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!