Υπηρεσίες Αποδελτίωσης

Υπηρεσίες Clip News - Υπηρεσίες Αποδελτίωσης - Monitoring

Οι υπηρεσίες αποδελτίωσης ορίζονται ως η συλλογή πληροφοριών από μία ή περισσότερες πηγές και η συστηματική ταξινόμησή τους. Με σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αποδελτίωσης, η Clip News αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τη σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

 Με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθούμε για εσάς όλες τις πηγές ενημέρωσης, αδιάλειπτα όλο το 24ωρο. Παρέχουμε καθημερινή αποδελτίωση για το σύνολο του Ελληνικού Τύπου, το Διαδίκτυο, τα Social Media, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας, καθώς και από λίστα Κυπριακών Μέσων, ενημερώνοντας τους συνδρομητές μας για τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

Αναπτύσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες monitoring που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, εφαρμόζοντας όλες τις τελευταίες καινοτομίες του κλάδου μας. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, αλλά και με τη συνδρομή των έμπειρων αποδελτιωτών μας, εγγυόμαστε ότι λαμβάνετε στοχευμένη, πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που σας αφορούν.

i

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ

Πανελλαδικές και Περιφερειακές εφημερίδες, περιοδικός και κλαδικός Τύπος, newsletter και free press.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ INTERNET

Αναζήτηση δεδομένων σε όλον τον ελληνικό ιστό και εξειδικευμένες θεματικές λίστες website.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, Instagram,
YouTube, TikTok, LinkedIn

z

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

24 ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί από όλη την Ελλάδα, πάνω από 1.000 σταθμοί και κανάλια σε 18 χώρες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!