Αποδελτίωση Εντύπων - Clip News
Υπηρεσίες Clip News - Υπηρεσίες Αποδελτίωσης - Monitoring
Το έμπειρο προσωπικό μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης Τύπου από Ελληνικά, Κυπριακά και διεθνή μέσα. Η Clip News δημιουργεί ένα εξατομικευμένο προφίλ αποδελτίωσης για τον κάθε πελάτη, βασισμένο στο θεματολόγιο και τις απαιτήσεις του.
Η αναζήτηση γίνεται από εξειδικευμένους αναγνώστες, σε συνδυασμό με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα λέξεων – κλειδιών. Το τμήμα αποδελτίωσης της Clip News απασχολεί δημοσιογράφους, με άριστη κατάρτιση και την ικανότητα να εντοπίζουν τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν «πίσω από τις γραμμές». Επίσης, η τεχνολογία OCR, που μετατρέπει την εικόνα των εντύπων σε κείμενο, επιτρέπει την αυτόματη αναζήτηση με τη χρήση keywords.
Αποδελτίωση Εντύπων - Clip News
Αποδελτίωση Internet - Clip News
Αποδελτίωση Internet - Clip News
Και σε αυτόν τον τομέα, η Clip News υπήρξε πρωτοπόρος, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που προσέφερε υπηρεσίες παρακολούθησης του Διαδικτύου. Σήμερα καλύπτουμε περισσότερα από 20.000 web sites, forums, blogs από το Ελληνικό και Κυπριακό Διαδίκτυο και σας παρέχουμε Internet clipping, με ελάχιστο κόστος.

Για την παρακολούθηση του Internet, η Clip News χρησιμοποιεί συνδυασμό πολλών τεχνολογιών, ώστε να προσφέρει την πληρέστερη κάλυψη στους συνδρομητές της. Συγκεκριμένα, η αποδελτίωση γίνεται μέσω αυτόματου συστήματος παρακολούθησης που έχει αναπτύξει η Clip News, καθώς και με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων του εξωτερικού.

Πέρα από την αυτόματη αναζήτηση, το τμήμα Internet Clipping της εταιρείας κάνει στοχευμένες αναζητήσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε συνδρομητή.
Αποδελτίωση Internet - Clip News
Τα social media έχουν κυρίαρχη θέση στη διάδοση πληροφοριών και η παρακολούθησή τους είναι απαραίτητη. Η Clip News προσφέρει μια υπηρεσία που όχι μόνο καταγράφει τις αναφορές στις σημαντικότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αναλύει και την επίδρασή τους, δίνοντας στους συνδρομητές σημαντικά ποιοτικά στοιχεία.

Παρακολουθούμε τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram) και σας ενημερώνουμε real time για τις συζήτησεις που γίνονται, με πλήθος επιπρόσθετων στοιχείων όπως: Influencers, Trending Topics, Impressions, Impact κ.α.
Μέσω της πλατφόρμας αποδελτίωσης της Clip News έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε απευθείας με το χρήστη που έχει κάνει κάποιο post, κάνοντας reply, share, ή like στην αρχική ανάρτηση.

Επιπρόσθετα, η Clip News σας προσφέρει ένα εργαλείο παρακολούθησης και αξιολόγησης των δικών σας social media καναλιών, για να έχετε πλήρη εικόνα για το προφίλ σας στα social media.
Αποδελτίωση Social Media - Clip News
Αποδελτίωση Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου - Clip News
Αποδελτίωση Internet - Clip News
Η Clip News παρέχει στους συνδρομητές της μια πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης οπτικοακουστικών μέσων που καταγράφει περισσότερα από 1.000 κανάλια σε πάνω από 18 χώρες παγκοσμίως. Δημιουργήσαμε εξολοκλήρου το Ελληνικό λεξικό για τη μετατροπή του ήχου σε κείμενο, με πιστότητα που ξεπερνά το 80%, ενώ σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, σας εξασφαλίζουμε μια άριστη υπηρεσία, χωρίς λάθος αποτελέσματα.

Η παρακολούθηση γίνεται με τη δημιουργία keyword και ατομικού προφίλ αναζήτησης για κάθε συνδρομητή. Καταγράφουμε καθημερινά, όλο το 24ωρο, 25 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς Πανελλήνιας και Περιφερειακής εμβέλειας.

Η μοναδική υπηρεσία παρακολούθησης της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που προσφέρει η Clip News σας ενημερώνει για τις αναφορές σας εντός πέντε λεπτών απο τη μετάδοση, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σε αρχείο ενός μήνα

Αποδελτίωση Internet - Clip News

Σας προσφέρουμε δύο πρωτοποριακές πλατφόρμες για να καλύψουμε τόσο την ανάγκη σας σε υπηρεσίες αποδελτίωσης, όσο και την ανάγκη για ανάλυση των αναφορών σας.

Μέσα από το ενοποιημένο portal μας, έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλα τα μέσα. Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και γρήγορα με την επιλογή email alert, αλλά και να επεξεργάζεστε τα αποκόμματά σας (tagging, sentiment, σχόλια) ή να αποθηκεύετε σε διάφορα format. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κατηγορίες και report, να κάνετε αναζήτηση και να στείλετε τα αποκόμματά σας με email σε πολλαπλούς παραλήπτες.

Η πρόσβαση στα αποκόμματά σας γίνεται πιο άμεση και εύκολη, μέσα από το φιλικά και προσεκτικά σχεδιασμένο Mobile Application της Clip News.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα για την ανάλυση των αναφορών σας σε Internet και Social Media. Η πλατφόρμα socialmonitoring.gr σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συζητήσεις που γίνονται σε real time, το sentiment που επικρατεί, να εντοπίζετε τους key influencers και την απήχηση (impact) που έχει ο καθένας. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε dashboard και γραφήματα. Ακόμη, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δικά σας social media account, λαμβάνοντας πληροφορίες για όσους αλληλεπιδρούν με εσάς και το είδος των ενεργειών σας που έχει μεγαλύτερη απήχηση.

Αποδελτίωση Social Media - Clip News

Everything that can be counted does not necessarily count; everything that counts cannot necessarily be counted

Albert Einstein

True genius resides in the capacity for evaluation of uncertain, hazardous, and conflicting information

Winston Churchill

The pure and simple truth is rarely pure and never simple

Oscar Wilde

Nothing exceptional was ever accomplished without positive mental attitude, enthusiasm, hard work, perseverance and monitoring

David Gyimah Boadi

If you can’t measure it, you can’t improve it

Peter Drucker

Information is the currency of democracy

Thomas Jefferson

In the absence of information, we jump to the worst conclusions

Myra Kassim

Information rules the world

Winston Churchill

The purpose of information is not knowledge. It is being able to take the right action

Peter Drucker

The most important thing in communication is hearing what isn’t said

Peter Dructer

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!