Η Clip News είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η VP Media Intelligence της εταιρείας, Κατερίνα Κεχαγιά, προτάθηκε και ψηφίστηκε ως Vice President στο πρόσφατο ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP).

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι ανάμεσα σε αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου μας από όλο τον κόσμο, δουλεύοντας μαζί τους για την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τις εταιρείες μας και τους συνδρομητές μας. Παρέχουμε υπηρεσίες Media Intelligence τόσο στην ελληνική, όσο και στην κυπριακή αγορά και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε ο κάθε συνδρομητής -δυνητικός και υπάρχων- να κατανοεί συνολικά τα οφέλη που μπορεί να έχει», δηλώνει η κα Κεχαγιά.

Τα σημαντικά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.

Η Clip News στο World Media Intelligence Congress 2023 της FIBEP που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη παρουσίασε την χώρα που προτείνει για το συνέδριο της Ένωσης την επόμενη χρονιά. Η πρόταση αφορούσε την Κύπρο και έγινε αποδεκτή.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πρόταση μας έτυχε θερμής αποδοχής και μάλιστα στην κατάλληλη χρονική στιγμή, αφού συμπληρώνουμε έναν χρόνο παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Θεωρούμε ότι η διοργάνωση ενός τέτοιου event στην Κύπρο θα συμβάλλει θετικά στην ήδη πολύ καλή συνεργασία που διατηρεί η Clip News με τους συνδρομητές της εκεί», τονίζει η κα Κεχαγιά.

Η Clip News, ως μέλος της FIBEP από το 2002, ευθυγραμμίζεται με τους στόχους του φορέα και τους ενισχύει, συμμετέχοντας ενεργά σε πρωτοβουλίες, συνέδρια και τα τελευταία χρόνια στη διάδοση του όρου Media Intelligence στην αγορά ως το μέλλον των υπηρεσιών αποδελτίωσης και Media Analysis.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!