Όταν τα δεδομένα δημοσιότητας αυξάνονται, η ορθή αποτίμησή τους χρειάζεται την κατάλληλη δομή και τις σωστές παραμέτρους, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνδρομητών μας. Για αυτό είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες Reporting και Analysis της Clip News, οι οποίες καθοδηγούνται από τα δεδομένα (data-driven media intelligence) μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

Reporting & Analysis: Η δημοσιοτητα στο πιάτο!

Οι υπηρεσίες Reporting και Analysis της Clip News βασίζονται στη χρήση νέων, καινοτόμων εργαλείων με έμφαση σε τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence, προσφέροντας μια νέα εμπειρία στην αξιολόγηση, κατανόηση και αποτίμηση της δημοσιότητάς σας, μέσα από reports και αναλύσεις που βασίζονται σε αξιόπιστα δεδομένα (media data analysis).

Επιλέγω υπηρεσίες reporting και analysis γιατί:

• Δίνουν προστιθέμενη αξία στην αποδελτίωση
• Αποκωδικοποιούν την παρουσία σας στα media
• Οπτικοποιούν τα δεδομένα (visualization), συνοδεύοντάς τα με επεξηγήσεις και insights
• Βελτιώνουν την εικόνα σας σε offline και online media
• Αναλύουν τη συμπεριφορά του κοινού
• Συγκρίνουν τη δημοσιότητα σας με αυτή των ανταγωνιστών

Ποιο είναι το κατάλληλο για εμένα;

Ανακαλύψτε τις Clip News υπηρεσίες reporting Media Summary, Media Analysis, Executive Report και Ad Hoc Report. Πιο συγκεκριμένα:

Media Summary: Δύο επιλογές για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας (Standard και Extended Summary). Γίνεται σύνθεση όλων των πληροφοριών σε ένα συνοπτικό report, στα ελληνικά ή στα αγγλικά, με παράθεση πηγών που αναδημοσιεύουν κάθε είδηση και active links προς τις συγκεκριμένες αναφορές.

Media Analysis: Τρεις επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας (Standard, Extended, Extended PLUS Analysis). Περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα μεγεθών όπως: Share of Voice, Sentiment Analysis, κατηγοριοποίηση αναφορών ανά θέμα (Tagging), Content Source Analysis, History, Top Influencers, Top Sites, Topics Cloud, Volume. Το Media Analysis report δίνει στοιχεία Advertising Value Equivalence (AVE), αλλά και Return on Investment (ROI).

Executive Report: Το Executive Report αποτυπώνει τα δεδομένα της δημοσιότητάς σας σε χρήσιμα actionable insights, ερμηνεύοντας σε βάθος τις ποσοτικές και ποιοτικές μετρήσεις. Προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα για τη βελτίωση της παρουσίας σας σε offline και online media.

Ad Hoc Report: Με τις επιλογές Summary ή/και Analysis μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα σε ποιοτικό και ποσοτικό επίπεδο αναφορικά με την απήχηση ενός Δελτίου Τύπου, ενός event ή μιας καμπάνιας, είτε να διαχειριστείτε μια επικοινωνιακή κρίση.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε και από τα εκπτωτικά πακέτα υπηρεσιών της Clip News για μια σφαιρική εικόνα όλων των πτυχών της δημοσιότητάς σας.

Το τμήμα Reporting και Analysis της Clip News απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους που σας παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση των ενεργειών σας, αλλά και συμβάλλοντας στο να διαμορφώσετε ένα ολοκληρωμένο marketing plan.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!