Η Clip News Α.Ε., εταιρεία με 29ετή πορεία στις υπηρεσίες αποδελτίωσης και Media Analysis, γιορτάζει για ακόμη μια χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καταγράφοντας υψηλό ποσοστό σε γυναίκες εργαζόμενες (62%), ενώ παραπλήσιο είναι και το ποσοστό εκπροσώπησης του γυναικείου φύλου και σε διοικητικές θέσεις της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της σημερινής ημέρας, λοιπόν, η Clip News Α.Ε., ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάθεση της θέσης της Vice President Media Intelligence/Marketing, στην κα Κατερίνα Κεχαγιά, αξιόλογο στέλεχος με 15ετή πορεία στην εταιρεία. Κύριος γνώμονας των καθηκόντων της θα είναι η ανάδειξη του οφέλους των υπηρεσιών Media Analysis μέσω και των ειδικών εργαλείων που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία -όπως η πλατφόρμα Brandwatch– αλλά και το re-branding της Clip News.

«Οι γυναίκες πάντα δίνουν τη δική τους απάντηση σε παρωχημένες αντιλήψεις με τη δυναμική τους και την χάραξη της δικής τους πορείας», αναφέρει η κα Κεχαγιά δίνοντας τα πρώτα στίγματα της νέας της θέσης: «Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά η εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον της αποδελτίωσης που είναι οι data-driven υπηρεσίες ανάλυσης, με έμφαση σε τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence. Εξελισσόμαστε διαρκώς για να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας όσα θα τους βοηθήσουν στη χάραξη της εταιρικής στρατηγικής τους, με τη σωστή αξιολόγηση της offline και online δημοσιότητάς τους. Ετοιμάζουμε, ήδη, τα επόμενα βήματά μας και είμαστε περήφανοι που εν μέσω πανδημίας ανταποκριθήκαμε στο έπακρο στις απαιτήσεις που προέκυψαν», εξηγεί η κα Κεχαγιά.

Η Clip News Α.Ε. διασφαλίζοντας ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον, δίνοντας κίνητρα και σεβόμενη τα δικαιώματα των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή, θα είναι δίπλα σε όλες και όλους όσους παλεύουν ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και εξαίρει ιδιαίτερα τις γυναίκες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!