Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κι ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, οι εταιρείες B2C –ανεξάρτητα του κλάδου που ανήκουν- επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στο να θέτουν βάσεις μακροχρόνιων σχέσεων και ανταμοιβής με τους πελάτες τους. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πιο εύκολα αυτό το πελατοκεντρικό μοντέλο.

Τα Brands του 2020

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς, τα brands αναμένεται να γίνουν πιο «ανθρώπινα» τη χρονιά που διανύουμε. Ένας από τους στόχους που πρέπει να επιτύχουν είναι η καλλιέργεια μιας σταθερά εξελισσόμενης σχέσης με το κοινό τους. Ένας συνεχόμενος διάλογος που θα εμπνέει, θα κερδίζει την εμπιστοσύνη, θα διασκεδάζει και τελικά θα οδηγεί σε θετικές αποτιμήσεις και κέρδος (ROI).

Η κυριαρχία της AI και της Data Analysis

Για να λάβουν οι καταναλωτές μια απόφαση στηρίζονται σε ένα σύνολο που συνδυάζει διαίσθηση, συναίσθημα, εμπιστοσύνη και εσωτερική ικανοποίηση. Η χρήση της AI για την ανάλυση των παραπάνω δεδομένων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, και μπορεί να κατευθύνει την εκάστοτε επιχείρηση σε ενέργειες που θα ενισχύσουν την πελατειακή της βάση και επομένως θα αυξήσουν τις πωλήσεις της.

Ο θαυμαστός κόσμος της Brandwatch

Η Brandwatch, κορυφαία εταιρεία στον χώρο του Online Monitoring Software, δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης του τι σκέφτονται και τι νιώθουν οι καταναλωτές, αφού η πλατφόρμα της χρησιμοποιεί εξελιγμένη μορφή Τεχνητής Νοημοσύνης. Η γρήγορη ταξινόμηση μεγάλων όγκων δεδομένων, η αναγνώριση λογοτύπων, ενεργειών και αντικειμένων σε εκατομμύρια εικόνες καθημερινά, είναι ορισμένες από τις δυνατότητές της Brandwatch. Επίσης, η πλατφόρμα εμφανίζει τις τάσεις και επιτρέπει εκτεταμένη ευελιξία, κατηγοριοποίηση και προσαρμογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε, αλλά και να ωφεληθείτε από όλο το φάσμα του “Media Intelligence” που προσφέρουμε, μέσω των υπηρεσιών Reporting & Analysis (Driven by Data) και του Executive Report. Η Clip News είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες της πλατφόρμας Brandwatch.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!