Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά τα PR Awards 2024 by Boussias Events, διοργάνωση στην οποία χορηγός ήταν η Clip News.

Στο event βρέθηκαν 350 εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, ενώ σκοπός των βραβείων είναι η αναγνώριση των κορυφαίων επαγγελματιών και των πιο καινοτόμων έργων στον εγχώριο χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Τα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν κατέκτησαν την Platinum διάκριση της κάθε ενότητας. Μάλιστα, η VP Media Intelligence της Clip News, Κατερίνα Κεχαγιά, είχε την χαρά να απονείμει το Platinum βραβείο Best PR Campaign per Sector «Eurobank: Σκεφτόμαστε Πρωτοποριακά. Δουλεύουμε Διαφορετικά.» στις Τράπεζα Eurobank – Ogilvy / PR&I.

«Ως εταιρεία που παρέχουμε πολύτιμα insights μέσω των υπηρεσιών Media Analysis μας στους επαγγελματίες του PR κλάδου, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη στήριξή μας σε μια τέτοια διοργάνωση, όπου επιβραβεύτηκαν εμπνευσμένες καμπάνιες που εντάσσονται σε μια ευρύτερη data-driven στρατηγική. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά από την Boussias, όπου κυριάρχησαν οι δημιουργικές ιδέες, η πρωτοπορία και τα χαμόγελα των ομάδων», δηλώνει η κα Κεχαγιά.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλο το υλικό για τα PR Awards 2024 εδώ.

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!