Η ημερίδα «Reputation Pharma 2021: Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά την πανδημία» διοργανώθηκε στις 3 Νοεμβρίου από τo Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας και τη Reputation Unique με στόχο τη διεξαγωγή ένας παραγωγικού διαλόγου για την αξία της φήμης και την εικόνα του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας σε stakeholders και στο ευρύ κοινό. Η Clip News, ως εταιρεία ανάλυσης δημοσιότητας, ήταν παρούσα τόσο ως χορηγός επικοινωνίας όσο και στο πάνελ των ομιλητών με τον Executive Reports Manager, Γιώργο Μπολάνη.

Ο ίδιος παρουσίασε μια ανάλυση δεδομένων δημοσιότητας για τον φαρμακευτικό κλάδο, όπου ανεδείχθη η νέα κανονικότητα στην οποία η πανδημία οδηγεί τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους stakeholders του χώρου εν γένει.

Σε συνδυασμό με τις έρευνες για τη φήμη των ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και τις τοποθετήσεις κυβερνητικών προσώπων, εκπροσώπων του κλάδου, των Ρυθμιστικών αρχών, της Ιατροφαρμακευτικής κοινότητας και της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, η Clip News συνέβαλε στην ολοκληρωμένη αποτύπωση της εικόνας και της απήχησης των φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς και στην εξαγωγή συμπερασμάτων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τη στρατηγική της επικοινωνίας για την επόμενη μέρα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!