Ένα ταξίδι «μεταμόρφωσης» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 για τη στελεχιακή ομάδα της Clip News, μέσω business coaching sessions στα οποία συμμετείχε δια ζώσης, σύσσωμη και ανελλιπώς.

Υποστηρικτής σε αυτό το ταξίδι της ομάδας των managers που διήρκησε σχεδόν 5 μήνες ήταν η Μαίρη Σπαθάρη, Οργανωσιακή Ψυχολόγος με ειδίκευση στο coaching & στο CBT+. Η ομάδα έθεσε τους στόχους της και ξεκίνησε να δουλεύει για την επίτευξή τους.

Ο δρόμος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, η ομάδα είδε στον καθρέφτη ποια πραγματικά ήταν και πού όντως θέλει να πάει. Σκέψεις, ιδέες, βήματα, γέλιο, προβληματισμοί, διάδραση, παιχνίδι, και μια συνεχής εσωτερική διεργασία του κάθε μέλους για τον κοινό σκοπό.

Εκτός όμως από τα sessions, τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δυο workshops σχετικά με το time management και τα στυλ ηγεσίας, ενώ όλη η εταιρεία παρακολούθησε δύο online σεμινάρια που αφορούσαν: (α) Την εργασιακή ικανοποίηση και την ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων στην εργασία και (β) την προσαρμοστικότητα στις συνεχείς αλλαγές και την αβεβαιότητα -μια εισαγωγή στην πρακτική και την αλλαγή mindset. Τέλος, ο CEO της εταιρείας, προχώρησε και σε 1:1 συνεδρίες με την coach.

Το κόστος όλων των παραπάνω δράσεων καλύφθηκε εξολοκλήρου από την Clip News, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη στήριξη των ανθρώπων της και τη διαρκή εξέλιξή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!