Μια άκρως ενδιαφέρουσα online παρουσίαση από την ΜΚΟ «Μπορούμε» για τη μείωση σπατάλης τροφίμων παρακολούθησε το σύνολο των εργαζομένων στην Clip News την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Η οργάνωση μέσα από διάφορες ενέργειες και ενημερωτικές δράσεις έχει ως στόχο τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα με βάση την εθελοντική προσφορά.

Η Clip News στηρίζει χορηγικά την ΜΚΟ και στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωπος του «Μπορούμε» ανέλαβε να ενημερώσει το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας για τον πολλαπλό αντίκτυπο της σπατάλης τροφίμων, τα προγράμματα και τις δράσεις της οργάνωσης, ενώ παρείχε και χρήσιμα tips για την ατομική συμβολή στη μείωση της σπατάλης εντός και εκτός σπιτιού, κ.ά.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησε ένα πολύ σύντομο Q&A session, ενώ επικυρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η στήριξη της Clip News σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να γίνει μοχλός για ένα καλύτερο αύριο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!