Η Clip News ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον όμιλο Direction, ο οποίος προσφέρει, ήδη από το 1993, σε καθημερινή βάση έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με εκδόσεις (διαδικτυακές και έντυπες), στοχεύοντας στην ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Μέσα από τη στήλη “Media Analysis” της ιστοσελίδας advertising.gr και του newsletter Business Today του ομίλου Direction, η Clip News θα σάς ενημερώνει συνοπτικά και ουσιαστικά για όλες τις εξελίξεις γύρω από το Media Analysis, δίνοντας σας πληροφορίες, συμβουλές και case studies για το πώς να αναλύσετε στο έπακρο τη δημοσιότητά σας. Ένας πλήρης… οδηγός για όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε διαφημιστική εταιρεία, κάθε PR agency και κάθε brand.

Ακολουθώντας το τρίπτυχο “Monitor-Analyse-Predict” θα σάς παρέχουμε χρήσιμο υλικό προκειμένου να δώσετε αξία στη δημοσιότητά σας και να αντλήσετε actionable insights μέσω των υπηρεσιών Media Analysis, ώστε να βελτιώσετε την επικοινωνιακή σας στρατηγική και να μεγιστοποιήσετε τον θετικό σας αντίκτυπο.

Το πρώτο μας άρθρο είναι ήδη «στον αέρα». Διαβάστε μας!