Η Clip News ενισχύει με τον δικό της τρόπο ομάδες και πρωτοβουλίες που αφήνουν το δικό τους σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο. Έτσι, στο πλαίσιο του ανταποδοτικού υποστηρικτικού πλαισίου που η εταιρεία διατηρεί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για το προσωπικό της.

Οι εργαζόμενοι της Clip News, χωρισμένοι σε γκρουπ, συμμετείχαν με χαρά στο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (BLS course), όπου οι εθελοντές εκπαιδευτές της ΕΟΔ με χρήση θεωρίας αλλά και πρακτικής άσκησης παρείχαν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η εκπαίδευση έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΟΔ στη Θεσσαλονίκη, ενώ για τους εργαζομένους της Clip News που εργάζονται remote από άλλες πόλεις, υπήρξε μέριμνα για υλοποίηση σχετικού προσαρμοσμένου σεμιναρίου online.

Οι πλήρως καταρτισμένοι εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε συνδυασμό με το αυξημένο ενδιαφέρον των εργαζομένων της Clip News είχαν ως αποτέλεσμα τη λήψη χρήσιμων γνώσεων σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Γνωρίστε το έργο της ΕΟΔ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση αποτελούμενη από εθελοντές που συμμετέχει σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μαζικών καταστροφών, οπουδήποτε κι αν λαμβάνουν χώρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αποστολή της είναι η παροχή βοήθειας. Η κεντρική της διοίκηση βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει 34 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!