Ένα webinar με θέμα “Media Analysis-Monitor.Analyse.Predict.” διοργανώνει την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 η Clip News, εταιρεία Media Analysis & Monitoring, μέσω του οποίου θα δοθούν πολύτιμες πληροφορίες για τη συλλογή και ανάλυση των online και offline δεδομένων.

Μέσα σε 1 ώρα και 30 λεπτά στελέχη επιχειρήσεων, Marketers, PR experts, Analysts και Content Creators θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο ανάλυσης δεδομένων, αλλά και να μάθουν μέσω case study τα στοιχεία που πρέπει να αποτυπώνονται σε ένα Media Analysis Report, αλλά και πώς τα actionable insights που προκύπτουν μπορούν να οδηγήσουν στη χάραξη ή αναθεώρηση μιας επικοινωνιακής προβολής.

Ομιλητές θα είναι στελέχη της Clip News, η Mercedes Bull, Product Marketing Manager της Digital Consumer Intelligence πλατφόρμας Brandwatch, ενώ στο πάνελ συζήτησης θα συμμετέχουν και οι: Δημητρίου Μελίνα, Group Account Director, Out of the Box, Καλλία Έλια, Account Director, IKON Public Relations και Μπούτσικα Μαρία, Account Director, Communications & PR, Gravity The Newtons.

Με το συγκεκριμένο webinar η Clip News φιλοδοξεί να καθοδηγήσει και να προσφέρει ουσιώδη στοιχεία για το πώς δεδομένα και Ανάλυση αποτελούν απαραίτητα συστατικά μιας datadriven στρατηγικής που αποφέρει όφελος σε κάθε brand.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα επικοινωνίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στο webinar θα λάβουν ειδική προσφορά για τη συνδρομή τους στην πλατφόρμα της Brandwatch με έκπτωση 50%.

 

Χορηγός επικοινωνίας: Direction Business Network

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!