Monitor. Analyse. Predict.
Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που προστέθηκαν στο logo της Clip News. Σε αυτές περικλείεται όλη η φιλοσοφία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Monitor: Η βάση μας. Αποδελτίωση από όλα τα Μέσα, online και offline. Η συλλογή data από μία ή περισσότερες πηγές και η συστηματική ταξινόμησή τους.

Analyse: Η ανάλυση του όγκου των data. Ιδιαίτερα μετά τη ραγδαία ανάπτυξη των online Μέσων και την εξάπλωση των social media, οι meta-υπηρεσίες (Media Analysis) δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν αξία.

Predict: Το αναγκαίο για το μέλλον. Συμπληρώνει το Media Analysis, αφού μέσω αξιολογήσεων και ερμηνειών με τη χρήση actionable insights έρχεται η πρόβλεψη.

Στο τρίπτυχο αυτό λοιπόν συμπυκνώνεται όλη η δύναμη που θέλουμε και παρέχουμε στους συνδρομητές μας. Τα σωστά και αξιόπιστα δεδομένα του τώρα φέρνουν την ανάγνωση των τάσεων του αύριο και αυτό αποτελεί πλέον το απαραίτητο συστατικό κάθε είδους επιχειρησιακής στρατηγικής.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!