Η Clip News από την 1η Απριλίου 2022 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία eMedia Monitor GmbH, με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της ολοκληρωμένες υπηρεσίες monitoring Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης.

Η εταιρεία eMedia Monitor GmbH εδρεύει στη Βιέννη και από το 2007 δραστηριοποιείται στην παρακολούθηση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών σε πάνω από 75 χώρες σε πραγματικό χρόνο. Η Clip News μέσω αυτής της σύμπραξης συμπληρώνει ιδανικά τις υπηρεσίες Monitoring & Analysis της, δημιουργώντας ένα πλήρες «πακέτο» αποτίμησης της δημοσιότητας σε όλα τα Μέσα.

Ειδικότερα, μέσω της πλατφόρμας ραδιοφώνου και τηλεόρασης προσφέρεται μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων όπως: Παρακολούθηση όλων των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, αλλά και των σημαντικότερων περιφερειακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, ενημέρωση εντός δύο λεπτών από την ώρα μετάδοσης, αποθήκευση clip σε διάφορα format, εισαγωγή τίτλου και περίληψης σε κάθε απόσπασμα, sentiment analysis και εμφάνιση στατιστικών στοιχείων.

Επιπλέον, είναι εφικτή η αναζήτηση για οποιοδήποτε θέμα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σε αρχείο 30 ημερών, η αναζήτηση clip με βάση την ημερομηνία και ώρα μετάδοσης, καθώς και η ενημέρωση μέσω e-mail alerts.

Η Clip News επιδιώκει συνεχώς την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, κάτι το οποίο αντανακλάται και στη νέα αυτή συνέργεια με κύριο όχημα τις τεχνολογίες αιχμής που συνεχώς εξελίσσει.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!