Η Clip News Α.Ε. υπέγραψε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), στο οποίο προσφέρει χορηγικά υπηρεσίες αποδελτίωσης (monitoring).

Το Μνημόνιο υπογράφηκε στα γραφεία του ΠΣΣΕ μεταξύ του Προέδρου του, Ηλία Δημητρίου, και της Αντιπροέδρου της Clip News, Κατερίνας Κεχαγιά. Με το Μνημόνιο καθορίζονται οι τομείς και οι μορφές συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

«Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσουμε διαρκώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο με ευρύ αποτύπωμα σε όλους τους τομείς. Είναι χαρά μας να συμπράττουμε με το ΠΣΣΕ, έχοντας βάλει ήδη στο τραπέζι ιδέες για από κοινού δράσεις», δήλωσε η κα Κεχαγιά.

Από την πλευρά του, ο κος Δημητρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ως προς το επικοινωνιακό πλάνο του Συμβουλίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου του ΠΣΣΕ, αλλά και της αξίας του εθελοντικού τομέα στην κοινωνία.

Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία Αποδελτίωσης και Media Analysis στην Ελλάδα, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά της Κύπρου. Από το Σεπτέμβριο του 2022 και μετά από συμμετοχή της σε δημόσιο διαγωνισμό, η εταιρεία απέκτησε νόμιμα από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου το δικαίωμα να παρέχει τις υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από όλα τα μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) των μελών του.

Το ΠΣΣΕ, ως το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα Εθελοντικής Προσφοράς στην Κυπριακή Δημοκρατία, βάσει νομοθεσίας, μετρά ήδη 50 χρόνια προσφοράς και περισσότερα από 400 μέλη εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων.