Η Clip News είχε τη χαρά και την τιμή της συμμετοχής στη Reputation Pharma 2023 που διεξήχθη στις 19/12 στο Crown Plaza Hotel, στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ημερίδα που διοργανώνει ανά διετία η Reputation Unique.

Η παρουσία υψηλόβαθμων εκπροσώπων της Πολιτείας, των θεσμικών οργάνων και κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών καθιστά τη Reputation Pharma κομβική για την παρουσίαση του αποτυπώματος του κλάδου στην αγορά και την κοινωνία, όπως αυτή κατεγράφη μέσα από παρουσιάσεις και panels, με τη συμμετοχή σελεχών των εταιρειών, αναλυτών και δημοσιογράφων. Ο Senior Analyst της Clip News, Γιώργος Μπολάνης, παρουσίασε το αποτύπωμα του φαρμακευτικού κλάδου για το 2023 στα online media, αναδεικνύοντας τις πιο σημαντικές στιγμές της περιόδου και επισημαίνοντας τη “νέα εποχή” που έρχεται στην επιφάνεια, καθώς οι εταιρείες προσαρμόζονται στα δεδομένα της μεταπανδημικής φάσης της αγοράς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε (όπως προέκυψε από την ανάλυση 48,000 αναφορών) στις επενδύσεις και την καινοτομία που διέπει τις βέλτιστες εταιρικές πρακτικές αλλά και στην επιχειρούμενη ενίσχυση του στίγματος των εταιρειών του κλάδου στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι λόγω της συμμετοχής της Clip News και στη Reputation Pharma 2021 υπήρξε η δυνατότητα να αναδειχούν οι διαφορές του σκηνικού σε εποχή πανδημίας με το σημερινό μεταπανδημικό περιβάλλον και την ωρίμασνη και αναγνώριση του κλάδου σαν “κοινωνικού εταίρου” με ολοκληρωμένο προφίλ και υπόσταση και όχι απλώς σαν δημιουργού σκευασμάτων που κάποιος προμηθεύεται από φαρμακεία.

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!