Ευκαιρίας Καριέρας - Clip News
Clip News - Carreer

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει στους εργαζόμενους της ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, καθώς και τις συνθήκες εκείνες που διαμορφώνουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον.

Η φιλοσοφία μας στην Clip News είναι να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, με κοινό όραμα, κοινές φιλοδοξίες και στόχους. Ενθαρρύνουμε πάντα τη δημιουργικότητα και τις ιδέες των εργαζομένων μας. Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων μας δεν ξεπερνάει τα 30 χρόνια, με αποτέλεσμα η φιλοσοφία αλλά και η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων να βασίζεται κυρίως στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών προς υλοποίηση.

Ψάχνουμε νέους ανθρώπους με δημιουργικές ανησυχίες που θέλουν να εργαστούν ομαδικά. Θέλουμε αξιόπιστα άτομα που μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω και να μας στείλετε το βιογραφικό σας.

Τα διαθέσιμα τμήματα για πρόσληψη στην εταιρία μας είναι τα παρακάτω:

Τμήμα International:
Είναι το τμήμα που καθημερινά επεξεργάζεται και μεταφράζει στην Αγγλική γλώσσα τα αποκόμματα που αποστέλλουμε σε συνδρομητές του εξωτερικού.

Για να κάνετε αίτηση σε αυτό το τμήμα οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να έχετε πτυχίο Proficiency ή πτυχίο Αγγλικής γλώσσας από τμήμα ΑΕΙ, καθώς και πολύ καλή γνώση διαχείρισης επεξεργασίας κειμένου Office, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης. Προαιρετικά πτυχίο Δημοσιογραφίας.

Τμήμα Reporting
Είναι το τμήμα που καθημερινά επεξεργάζεται και αναλύει τη δημοσιότητα των συνδρομητών μας.

Για να κάνετε αίτηση σε αυτό το τμήμα οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι πτυχίο Δημοσιογραφίας, αναλυτική σκέψη και πάρα πολύ καλή γνώση Microsoft Office (Microsoft word, Excel, PowerPoint). Επιθυμητή πολύ καλή γνώση αγγλικών

Τμήμα Αποδελτίωσης
Είναι το τμήμα που καθημερινά επεξεργάζεται τα έντυπα μέσα (εφημερίδες και περιοδικά). Η εργασία γίνεται μέσω υπολογιστικών συστημάτων και ξεκινάει πολύ νωρίς το πρωί.

Για να κάνετε αίτηση σε αυτό το τμήμα οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι πτυχίο Δημοσιογραφίας

Τμήμα IT
Είναι το τμήμα που είναι υπεύθυνο για όλα τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρίας και το data Room.

Για να κάνατε αίτηση σε αυτό το τμήμα θα πρέπει να είστε πτυχιούχος Τμήματος Πληροφορικής με ειδίκευση σε δίκτυα, βάσεις δεδομένων και προγραμματισμό

Τμήμα Πωλήσεων
Για να κάνατε αίτηση για το τμήμα Πωλήσεων θα πρέπει να έχετε στο βιογραφικό σας τουλάχιστον δύο έτη προϋπηρεσίας σε ανάλογη θέση

Τμήμα Λογιστηρίου
Για να κάνατε αίτηση στο τμήμα Λογιστηρίου θα πρέπει να έχετε πτυχίο ανάλογης σχολής και προϋπηρεσία

Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας - Clip News

Τμήμα Πληροφορικής – Θεσσαλονίκη

Η Clip News Α.Ε. αναζητά Software / Database Administrator που θα στελεχώσει το τμήμα πληροφορικής της εταιρίας.

Περιγραφή θέσης

Ο κάτοχος της θέσης εργασίας θα είναι υπεύθυνος για την διαχείριση βάσεων δεδομένων, την ανάπτυξη εφαρμογών και την διατήρηση της ομαλής λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος.

Απαραίτητα Προσόντα

 • Κάτοχος πτυχίου μηχανικού πληροφορικής ΑΕΙ / ΤΕΙ
 • SQL scripting (Database Design – MSSQL Server ή Oracle)
 • Object-Oriented Programming language (Java)
 • Ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ικανότητα κριτικής σκέψης
 • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος)

Προαιρετικά

 • Καλή γνώση Windows Server
 • Διαπροσωπικές δεξιότητες επικοινωνίας και οργάνωσης
 • Επιθυμητή η γνώση PHP (ιδανικά να έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο PHP Framework), Javascript.
 • Θα εκτιμηθεί εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση

Προσφέρουμε

 • Ενδιαφέρουσα εργασία με χρήση εργαλείων σύγχρονης τεχνολογίας, ελκυστικές αποδοχές, εργασία σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον.
 • Εκπαίδευση που σας προετοιμάζει ώστε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

IMPORTANT NOTE

In full compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR), Clip News clearly states that any data requested will be used for recruitment purposes only. The candidates’ data will be stored in a protected environment and only the recruitment team will have access to this data.
Clip News would like to keep this data until our open job position is filled. We cannot estimate the exact time period, but will consider this period over when a candidate accepts our job offer for the position for which we are considering you. When that period is over, we will delete your data.
By submitting your application for the specific job position, you give your consent to Clip News to process your personal data for recruitment purposes. In case you wish to withdraw consent, you can inform Clip News at hr@clipnews.gr and your data will be deleted from our system with immediate effect.

Αποστολή Βιογραφικού - Clip News
Θέλετε να ενημερώθειτε μόλις υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας;

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας, και θα λαμβάνετε email, κάθε φορά που ανοίγει νέα θέση εργασίας.