Σε μια ακόμη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, έλαβε μέρος η Clip News, η οποία ήταν για ακόμη μια χρονιά χορηγός επικοινωνίας.

Στις 10 Απριλίου 2022 η Clip News Running Team βρέθηκε στην αφετηρία του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. της διοργάνωσης. Η ομάδα είχε και τη δική της «χνουδωτή» μασκότ, τη Μελίνα, η οποία έκλεψε τα βλέμματα δρομέων και θεατών.

«Η βαρύτητα ενός θεσμού όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin που υπερβαίνει την αμιγώς αθλητική του διάσταση αποτελεί για εμάς ένα από τα βασικά κίνητρα όχι μόνο για τη χορηγική μας υποστήριξη, αλλά και για τη συμμετοχή των εργαζομένων μας. Ραντεβού τον Οκτώβριο στον επετειακό 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο!», σημείωσε η VP Media Intelligence & Marketing της εταιρείας, Κατερίνα Κεχαγιά.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!