Από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) -μεταξύ αυτών και η εταιρεία Media Analysis & Αποδελτίωσης Clip News που αποτελεί μέλος της από το 2002- είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο World Media Intelligence Congress που διεξήγαγε διαδικτυακά η Ένωση υπό τον τίτλο “Present Challenges, Future Opportunities and Best Practices”.

Το συνέδριο περιλάμβανε έναν συνδυασμό από keynote presentations, panel sessions, breakout sessions και ένα Super Networking Session. Στο επίκεντρο της φετινής ατζέντας βρέθηκε το Media Intelligence Business Ecosystem και οι προκλήσεις γύρω από αυτό, με ενδιαφέρουσες ομιλίες που διείσδυσαν σε ό,τι νέο αφορά τον κλάδο του Media Intelligence, το πώς η τεχνολογία (Machine Learning & AI) τον εξελίσσουν, ενώ διατυπώθηκαν και βέλτιστες πρακτικές για ανάπτυξη επιχειρηματικών στρατηγικών. Συζητήθηκαν ακόμη ζητήματα όπως η tech-driven δημοσιογραφία, κατανάλωση ειδήσεων και συμπεριφορές, όπως και τακτικές μετασχηματισμού.

Ξεχωριστή στιγμή για το συνέδριο αποτέλεσε και η ομιλία της δημοσιογράφου Maria Ressa, CEO της Rappler και κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης για το 2021.

Στα breakout sessions της πρώτης ημέρας συμμετείχε και η VP Media Intelligence & Marketing της Clip News, Κατερίνα Κεχαγιά, η οποία στην ομιλία της εστίασε στο Predictive Analysis και πώς αυτό μπορεί να συνδυαστεί με media monitoring & analysis υπηρεσίες.

Το επίπεδο ομιλιών ήταν για ακόμη μια χρονιά υψηλό και οι ιδέες, που μοιράστηκαν μεταξύ τους οι σύνεδροι, πολύτιμες για την πορεία του Media Intelligence industry.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!