Στην Clip News μετατρέπουμε τα μεγάλα αδόμητα δεδομένα σε δομημένο περιεχόμενο, καθώς παρακολουθούμε τη δημοσιότητα στα online μέσα, τα δίκτυα και τα forums και – αξιοποιώντας τις δυνατότητες, τα μυστικά και τις πλατφόρμες του media intelligence – προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τα actionable insights τα οποία εισφέρουν στη διαμόρφωση της στρατηγικής των πελατών μας. Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί κεντρικό στοιχείο στην ταχύτητα και την ποιότητα της δουλειάς μας, καθώς το machine learning εισφέρει στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Στις 29 Νοεμβρίου 2023 είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στο e-Government forum (Teamworks ICT Conferences) ως χορηγοί επικοινωνίας αλλά και με ομιλία σε ένα εξαιρετικό πάνελ με σημαντικά στελέχη οργανισμών (ΕΔΥΤΕ, ΕΛΛΑΚ) και εταιρειών συμβούλων (Ernst Young) – να δώσουμε τη δική μας οπτική πάνω στο Intelligence και στην προοπτική του ΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπολάνης, Senior Analyst της Clip News, παρουσίασε μια έρευνα (powered by Brandwatch) πού αφορoύσε το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα των Ethics in Artificial Intelligence και την διαμορφούμενη στάση της κοινωνικής γνώμης απέναντι στη νεόφερτη -αλλά πανίσχυρη- δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και στέλεχος της Teamworks, Ηλίας Κούκουτσας.

Αυτό που κρατάμε σαν “επίγευση” είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της γεμάτης αίθουσας στο Caravel και τις χιλιάδες διαδικτυακών θεατών, αλλά και το “δέσιμο” της προσέγγισης της Clip News με τις προσεγγίσεις των προαναφερθέντων ομοτράπεζων εταιρειών στην τεχνητή νοημοσύνη ως συστατικού στοιχείου των υπηρεσιών τους.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!