Ενεργή θα είναι η συμμετοχή της Clip News στο 6o Sm@rt Cities – Digit@l Citizens με τον θεματικό τίτλο: «Οι αναπτυξιακές και επενδυτικές προοπτικές των ελληνικών πόλεων και περιφερειών» (#SCDC2021) που διοργανώνει η Teamworks και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2021.

Η Clip News, εκτός από τη χορηγική παρουσία της ως Media Sponsor, θα εκπροσωπηθεί και από τον Γιώργο Μπολάνη, Executive Reports Manager της εταιρείας, ο οποίος θα είναι ένας εκ των ομιλητών στη θεματική ενότητα: «Οι Ψηφιακές Τεχνολογίες και Υποδομές στην ανάπτυξη υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας» (5/10, 10:00-11:30), εστιάζοντας στη θεματική αξιοποίηση των big data από τους δήμους για τη διαμόρφωση της στρατηγικής τους.

Για να παρακολουθήσετε το σύνολο των δραστηριοτήτων του Συνεδρίου θα πρέπει να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του Συνεδρίου και να δημιουργήσετε το προφίλ σας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!