Στην κατάμεστη αίθουσα Athena του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens βρέθηκαν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στελέχη της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing προκειμένου να συμμετάσχουν στο 17ο Corporate Communication Conference powered by Boussias με κεντρικό θέμα την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο του PR, όπου η Clip News ήταν χορηγός.

Ανάμεσα στους αξιόλογους συμμετέχοντες και τους άκρως ενδιαφέροντες ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, η Marketing Manager της Clip News, Νίκη Αξιώτη, έδωσε μια ομιλία με θέμα «Revolutionizing PR: AI-Enhanced Media Analysis for Future-Ready Communications». Το κεντρικό σημείο της παρουσίασης αφορούσε το πώς ο συνδυασμός της τεχνητής νοημοσύνης και της ανθρώπινης εξειδίκευσης στον τομέα του Media Analysis αναβαθμίζει τις επικοινωνιακές στρατηγικές, προσφέροντας άμεσα και σε βάθος γνώση. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι η συμπόρευση τεχνητής και ανθρώπινης νοημοσύνης προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα και υψηλής ακρίβειας προβλέψεις δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων και τους marketers να δημιουργήσουν αφηγήσεις που βασίζονται σε πραγματικά και αξιόπιστα δεδομένα. Τονίστηκε, τέλος, ότι ο συνδυασμός αυτός της AI με την εμπειρία των αναλυτών όχι μόνο απλοποιεί τη ροή εργασιών, αλλά ανοίγει και νέους δρόμους ως προς τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και τη διατήρηση της φήμης brands και επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος και χώρος για επίλυση αποριών και δημιουργία διαλόγου μεταξύ συμμετεχόντων και ομιλητών, ενώ στο περιθώριο των διαλειμμάτων αξιοποιήθηκαν ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!