Ακόμη μια ξεχωριστή εκστρατεία ευαισθητοποίησης υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ), την οποία στηρίζει η Clip News.

Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας, με αποκορύφωμα την Παγκόσμια Ημέρα που γιορτάζεται στις 30/05. Η Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας φέτος μέσα από μια σειρά βίντεο στα social media και με τη συμμετοχή διακεκριμένων διασημοτήτων από ποικίλους χώρους, μάς καλεί να ξεπεράσουμε μαζί τα όρια και να αφήσουμε πίσω τις προκαταλήψεις για τη νόσο.

Ορισμένες από τις βασικές της δράσεις για το 2024 περιλαμβάνουν podcasts, ενώ στις 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πεζοπορία στον Όλυμπο με ομαδικές δραστηριότητες για όλους τους συμμετέχοντες, σε μία ημέρα γεμάτη ενδυνάμωση και αλληλεγγύη.

Η Clip News για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στην ΕΕΣΚΠ υποστηρίζοντας και χορηγικά το πολύτιμο έργο το οποίο παράγει.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!