Οι άνθρωποι της Clip News στήριξαν έμπρακτα τη δράση “Sail for Pink” του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης με σκοπό την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, εκφράζοντας την πίστη στο μήνυμα του, πως «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!».

Εργαζόμενοι και διοίκηση της εταιρείας Media Analysis και Αποδελτίωσης με ιδιαίτερη προθυμία συγκρότησαν την ομάδα “Clip News Pink Team”. Έπειτα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, φόρεσαν τα t-shirts της εκστρατείας και φωτογραφήθηκαν με αυτά, αποτελώντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της διάδοσης του μηνύματος.

Η Clip News, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια εκ των χορηγών υπηρεσιών του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», πρεσβεύοντας ότι η ενημέρωση σε συνδυασμό με τον προληπτικό έλεγχο και τη σωστή κλινική παρακολούθηση μπορεί να σώσει ζωές.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!