Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Clip News είναι περήφανη που στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» αλλά και του αντίστοιχου Συλλόγου Ν. Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας με τους δύο φορείς, εργαζόμενοι της Clip News σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έλαβαν μέρος τόσο στον περίπατο των 2χλμ του Greece Race for the Cure® 2022 που διεξήχθη στις 2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο, αλλά και στην Πορεία Ελπίδας στο πλαίσιο του 10ο Sail for Pink στις 9 Οκτωβρίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε χαρούμενοι τόσο για τη στήριξη που προσφέρουμε σε φορείς και συλλόγους όπως το Άλμα Ζωής, όσο και γιατί γινόμαστε για ακόμη μια χρονιά ουσιαστικό κομμάτι της ενημερωτικής εκστρατείας τους. Οι εργαζόμενοι μας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα για συμμετοχή στις δράσεις που διοργανώθηκαν στις δύο πόλεις και διέδωσαν με τη σειρά τους το μήνυμα για την αντιμετώπιση του καρκίνου μαστού: η πρόληψη σώζει», τονίζει η κα Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence & Marketing της Clip News.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!