Οι νυχτερινές διαδρομές ολοκλήρωσαν την «μαραθώνια» γιορτή δρόμου που έλαβε χώρα 21 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη. Η running team της Clip News βρέθηκε ανάμεσα στους 10.000 δρομείς που συμμετείχαν στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin και τον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ.

Η Clip News ήταν για ακόμη μια χρονιά χορηγός επικοινωνίας, ενώ η ομάδα της εταιρείας με ανεβασμένη διάθεση συμμετείχε στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ. του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, ζώντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε μια εξαιρετική διοργάνωση και υποστηρίζοντας το μήνυμα της συνεχούς προσπάθειας και συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δρόμος των 5.000μ. ήταν φέτος αφιερωμένος στη μνήμη της αθλήτριας Δήμητρας Ιορδανίδου και έλαβε το όνομά της, αφού υπήρξε η πρώτη νικήτρια στην συγκεκριμένη απόσταση κατά την πρώτη διοργάνωση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου το 2012.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!