Την εταιρεία αποδελτίωσης Clip News εμπιστεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το TEDxThessaloniki για την παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης στη φετινή επετειακή διοργάνωση των 10 χρόνων. Ως media sponsor της διοργάνωσης, η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, Internet, social media, ραδιόφωνο και τηλεόραση, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες Reporting.

Το TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος – Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης με τίτλο «Νέος Τόπος / New Land». Στη φετινή δέκατη επέτειο, οι ομιλητές καλούνται να μοιραστούν το όραμά τους για τη νέα εποχή, σπέρνοντας ιδέες που θα οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και επανεφεύρεσης του εαυτού μας και του κόσμου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε το TEDxThessaloniki, ιδίως φέτος που γιορτάζει τα 10 του χρόνια στην πόλη μας. Η Clip News αναζητά διαρκώς “Νέους Τόπους” και προσπαθεί να οραματίζεται το μέλλον, ώστε να παρέχει στους συνδρομητές της τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης και ανάλυσης δημοσιότητας», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Clip News, Αναστασιλάκης Θεόδωρος. 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!