Η Clip News συμπράττει με την ΑΜΚΕ Cigaret Cycle για την από κοινού συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης αποτσίγαρων #gopafree, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες Mοnitoring.

Η Clip News τοποθέτησε στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη τον ειδικό κάδο ανακύκλωσης αποτσίγαρων της Cigaret Cycle, παραλαμβάνοντας ταυτόχρονα και επαναχρησιμοποιούμενα τασάκια από ανακυκλώσιμο υλικό, στοχεύοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση των εργαζομένων αναφορικά με τους κινδύνους περιβαλλοντικής μόλυνσης από τις γόπες.

Μετά τη συλλογή των αποτσίγαρων από τα ειδικά συνεργεία της Cigaret Cycle, αυτά αποστέλλονται στο εξωτερικό, όπου δημιουργούνται νέα ανακυκλωμένα υλικά. Συγκεκριμένα, τα υπολείμματα χαρτιού, καπνού και η τέφρα κομποστοποιούνται και παράγεται λίπασμα, ενώ από την αποτοξικοποίηση των φίλτρων προκύπτει πρώτη ύλη βιομηχανικού πλαστικού για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Μέρος των εσόδων επιστρέφει στο κοινωνικό σύνολο εκ νέου για την αγορά γυαλιών όρασης, ακουστικών βαρηκοΐας, ή άλλων προσφορών, για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο συνιδρυτής της Cigaret Cycle, Γιώργος Σακελλαρίου, υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας, ενώ από την πλευρά της, η VP Media Intelligence & Marketing της Clip News, Κατερίνα Κεχαγιά, εξήρε το έργο της AMKE, δίνοντας έμφαση τόσο στην ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών, όσο και στον αντίκτυπο της δράσης σε πολλαπλά επίπεδα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!