Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 μέλη της Clip News βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν τον αθλητικό διαγωνισμό ενσυναίσθησης «Μία μπάλα για όλους – Chess ball for all».

Η Clip News παρείχε τόσο τη χορηγική της στήριξη, όσο και την εθελοντική εμπλοκή εργαζομένων της σε μια σπουδαία δράση που συνδιοργάνωσε το σωματείο «Όραμα Νέων Youthorama – Σκακιστικός Όμιλος Πανοράματος» και η πρωτοβουλία “A Ball for All” με εμπνευστή τον Ηλία Μάστορα, με την αντιδημαρχία Αθλητισμού-Νεολαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Σε αυτό το ξεχωριστό event, παιδιά δημιούργησαν μικτές ομάδες και συμμετείχαν στον διαγωνισμό ευστοχίας πέναλτι με κλειστά μάτια, στο blind bowling, ενώ ταυτόχρονα άλλα παιδιά διαγωνίζονταν στο σκάκι και εθελοντές της οργάνωσης “Kids Save Lives” είχαν αναλάβει την εκπαίδευση γονιών, αλλά και παιδιών με προβλήματα όρασης, πάνω στις πρώτες βοήθειες, μοιράζοντας μάλιστα μια σχετική ειδική έκδοση σε γραφή Braille σε κάθε παιδί με οπτική αναπηρία.

Η Clip News, στηρίζοντας πάντα προσπάθειες που ενισχύουν τις αξίες της συμπερίληψης και ενσυναίσθησης, περήφανα συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση, ενώ το logo της πάνω στις ειδικές μπάλες που κουδουνίζουν στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας «Μία μπάλα για όλους», θα ταξιδέψει όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!