Η Clip News προσανατολισμένη πάντα στην άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των συνδρομητών της βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2023.

Ο θεσμός διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και σκοπό έχει να επιβραβεύσει τις εξαιρετικές και καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά.

«Ο παράγοντας που προσδίδει το κύρος που περιβάλλει διαχρονικά τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, είναι η έμπρακτη αναγνώριση από το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου», δηλώνει ο Frank Thibaut, Πρόεδρος ΕΙΕΠ & Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Αττικής Οδού. «Το ΕΙΕΠ κάθε χρόνο επιτυχημένα διασφαλίζει την άρτια και επαγγελματικά δομημένη διεξαγωγή των Εθνικών Βραβείων, με πλήθος συμμετοχών από όλους τους κλάδους της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, οι συνέργειες με επαγγελματίες του είδους, όπως η Clip News αναδεικνύουν την προσπάθειά μας, δίνοντας πρόσθετη αξία στη διοργάνωση, μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρονται», συμπληρώνει ο κ. Thibaut.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!