H Clip News είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας του επερχόμενου 11th Annual Capital Link Sustainability Forum με τίτλο: “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά, και με την Υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.

Το θέμα της διήμερης αυτής συνάντησης εστιάζει στην πρόκληση που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε: Τη συνεισφορά του κάθε κλάδου στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, λειτουργώντας ταυτόχρονα υποδειγματικά σε ό,τι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η αξιοποίηση των κεφαλαίων ύψους 70 δισ. Ευρώ που θα λάβει η χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης υπό τη μορφή επιδοτήσεων και χαμηλότοκων δανείων, σε τομείς καθοριστικούς όπως των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του τουρισμού, των μεταφορών και του αγροδιατροφικού κλάδου, αποτελεί αποφασιστικό βήμα προς τη συγκροτημένη μετάβαση του οικονομικού συστήματος προς ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με την συνεισφορά του τραπεζικού συστήματος να διαδραματίζει καίριο ρόλο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων κλιματικής αλλαγής και την υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανώτατα στελέχη τραπεζών, εταιρειών και οργανισμών. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ με επιθυμητή την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο http://csringreece.gr/forum/2021/agenda.php?lang=gr&year 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!