Η ταλάντωση. Το κέντρο βάρους. Το #Ekkremes. Είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε την ισορροπία που επέρχεται στο TEDxUniversityofMacedonia (#TEDxUoM2022), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2). Η Clip News είναι για ακόμη μια χρονιά χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης: «Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, απόψεις, κατευθύνσεις ζωής ώστε να βρούμε ποιοι πραγματικά είμαστε;  Οι εσωτερικές μας ταλαντώσεις οδηγούν στο να βρούμε το δικό μας κέντρο βάρους μέσα σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο. Εξάλλου, όπως συμβαίνει με το εκκρεμές του Νεύτωνα, έτσι και τώρα, η ανακάλυψη του εαυτού, μπορεί να κατευθύνει τη διάδραση μεταξύ των ανθρώπων προς την ανακάλυψη ενός καλύτερου κοινού αύριο».

Έντεκα καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς χώρους θα σταθούν στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν τις δικές τους ιστορίες, προσπαθώντας να ισορροπήσουν μπροστά σε ένα κοινό 500 και πλέον ατόμων.

Τη φετινή διοργάνωση θα παρουσιάσει ο Stand-Up Comedian Γιώργος Χατζηπαύλου.

Κλείστε και εσείς το δικό σας εισιτήριο για ένα ξεχωριστό #Ekkremes ιδεών! https://www.ticketservices.gr/event/tedx-university-of-macedonia-2022-presents-ekkremes/

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!