Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 16-17-18/11/2021 το 11o Ετήσιο Συνέδριο «e-Government Forum | Digital Health Care». H Clip News συμμετείχε τόσο ως χορηγός επικοινωνίας, όσο και μέσω του Executive Reports Manager της, Γιώργου Μπολάνη, η ομιλία του οποίου είχε τίτλο: «Η ανάλυση δημοσιότητας διαβάζει την ψηφιακή διακυβέρνηση».

Κατά την παρουσίαση, έγινε αναφορά στο consumer and media intelligence που αποτυπώνει τη δημόσια αντίληψη που προσδιορίζει το στίγμα Μέσων και χρηστών σε σχέση με τα τεκταινόμενα στο χώρο. Αναφορά, επίσης, έγινε και στα predictive analytics και τη σταδιακή μετάβαση στην ωριμότητα ενός περιβάλλοντος ψηφιακής διακυβέρνησης, όπου ο Πολίτης θα τίθεται στο κέντρο των συζητήσεων, ενώ η μεταφορά των ψηφιακών υπηρεσιών και της αμεσότητας των λύσεων, θα φτάνει στο επίπεδο του αυτονόητου.

Η συμμετοχή μας στο 11ο e-Government Forum τοποθέτησε την Ανάλυση Δημοσιότητας στα Μέσα και στα Δίκτυα στο κάδρο των εξελίξεων στο χώρο, γεγονός που επιβεβαιώνει την κομβική σημασία της για τις στρατηγικές επιλογές συνεργατών και πελατών μας.

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!