Στις 7 Ιουλίου 2021 στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς διοργανώθηκε για 10η χρονιά το “HR in Action”, ένα συνέδριο γεμάτο με ιστορίες, πρακτικές και υποδειγματικές στρατηγικές HR που ακολουθούν τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού πολύ μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα 44 στελέχη HR που συμμετείχαν ως ομιλητές μοιράστηκαν εμπειρίες, ιδέες και ενέργειες που εφαρμόζουν στις εταιρείες τους, με την πλειοψηφία αυτών να υπογραμμίζει τις αλλαγές που παρατηρούνται στον κλάδο. Η Clip News ήταν εκεί.

Η Clip News, στο πλαίσιο της ανανέωσης του HR τμήματός της, ήταν εκεί σημειώνοντας και αντλώντας έμπνευση από τους στόχους των ομιλητών, όπως για παράδειγμα: Για διάδραση μεταξύ τμημάτων και εργαζομένων, το well being όλων των εργαζομένων μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, τη δια βίου εκπαίδευση, το να διατηρούνται ή και να μεγαλώνουν τα κίνητρα της εμπλοκής των ανθρώπων μέσα στο βάθος του χρόνου, το να δίνονται ευκαιρίες και δυνατότητες να ξεδιπλώσουν οι άνθρωποι τα ταλέντα τους και το πάθος τους για κομμάτια πέραν των αρμοδιοτήτων για τις οποίες προσλήφθηκαν αρχικά και το να υπάρχει πεδίο εξέλιξης των εργαζομένων είτε προς τα πάνω (ιεραρχικά) είτε προς τα… «δίπλα» (δηλαδή να μπορούν να κάνουν expand δημιουργώντας/ καλύπτοντας/ ανακαλύπτοντας/ εξερευνώντας νέες προοπτικές/ υπηρεσίες/ τμήματα/ αρμοδιότητες/ projects).

Η Clip News έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί μέρος των σύγχρονων πρακτικών στις οποίες προσανατολίζεται το HR τμήμα της με έμφαση στο αίσθημα του ανήκειν και με κύριες οδούς την ενδυνάμωση των συναισθημάτων χαράς, ολοκλήρωσης, ενσυναίσθησης, κατανόησης, ομαδικότητας, φιλίας και αγάπης στο εργασιακό περιβάλλον.

Άλλωστε είναι κοινή πεποίθησή μας ότι όλα τα παραπάνω συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας που περνά μέσα από την πίστη των ανθρώπων μας στις δυνάμεις τους και το πάθος τους για ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!