Copyright, τεχνολογία, sales & networking ήταν οι κύριοι θεματικοί τομείς των sessions του Spring Summit που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) στην Αθήνα στις 28-29 Μαρτίου 2022 -το πρώτο event με φυσική παρουσία μετά από δυο χρόνια- στο οποίο συμμετείχε και η Clip News.

Καταξιωμένοι ομιλητές έδωσαν τη δική τους οπτική γύρω από το θέμα του συνεδρίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φόρα ότι η νέα εποχή του Media Analysis είναι συνυφασμένη με την εξάπλωση της έννοιας και των υπηρεσιών Media Intelligence στην αγορά, ως το καταλληλότερο μέσο για την πλήρη κατανόηση και ανάλυση της παρουσίας μιας εταιρείας ή ενός brand στη δημόσια σφαίρα.

Η VP Media Intelligence & Marketing της Clip News, Κατερίνα Κεχαγιά, στη διάρκεια της δικής της ομιλίας, ανέλυσε το πραγματικό όφελος του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE) για τα μέλη της FIBEP και όλους τους συντελεστές του. Ταυτόχρονα, ανέδειξε τη σημασία του οικοσυστήματος ως εργαλείου που βοηθά την ανάπτυξη συμμαχιών, διευρύνοντας παράλληλα το πεδίο της γνώσης, με τους πυλώνες του Media Intelligence να αλληλοεπιδρούν και να αλληλοκαλύπτονται.

Σημειώνεται ότι η κα Κεχαγιά έχει αναλάβει τη θέση της FIBEPmibe Commission Head for Southern & Western Europe, ενώ η Clip News είναι μέλος της FIBEP από το 2002.

Ραντεβού στις 14-16 Σεπτεμβρίου στο World Media Intelligence Congress 2022 της FIBEP στο Δουβλίνο!

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!