Η εταιρεία Αποδελτίωσης, Reporting & Analysis Clip News ΑΕ παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές που επιφέρει στην καθημερινότητα όλων η εξάπλωση του Covid-19.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. αλλά και στην προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας των Fake News, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν σε όλους το “Coronavirus Report”.
Κάθε πρωί θα δημοσιεύεται στο clipnews.gr και στο Facebook Page facebook.com/clipnews, ένα ουσιαστικό και συνοπτικό Report, με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, τις κυβερνητικές αποφάσεις και τα μέτρα που αφορούν την πανδημία και άπτονται της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Άλλωστε, σε τέτοιες στιγμές η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.
Το Report επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης το τμήμα Reporting της Clip News, που στελεχώνουν έμπειροι δημοσιογράφοι. Μένουμε σπίτι λοιπόν, αλλά παραμένουμε ενημερωμένοι.

#μενουμεσπιτι, #μενουμεενημερωμενοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!