Με την ιδιότητα της FIBEPmibe Commission Head for Southern & Western Europe η αντιπρόεδρος της Clip News A.E., Κατερίνα Κεχαγιά, θα συμμετέχει στις 15 Νοεμβρίου 2022 στο webinar “Communication, Networks and Ecosystems in the Media Intelligence Era” της εταιρείας Press Relations.

Η FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) -μέλη της οποίας είναι τόσο η Clip News όσο και η Press Relations- τα τελευταία χρόνια δημιούργησε το Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE). Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο χάρτη που περιλαμβάνει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του κλάδου: Copyright and Regulations, Content and Platforms, Technology, Research and Standards και ο οποίος κατανέμεται σε τρία επίπεδα: παγκόσμιο, περιφερειακό και τοπικό.

Μέσα από το σεμινάριο θα αναδειχθούν πλήρως οι αρχές του οικοσυστήματος και το πώς οι παραπάνω πυλώνες αλληλεπιδρούν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να μετρήσουν και αξιολογήσουν ευκαιρίες και απειλές, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και τελικά να σχεδιάσουν μια αποτελεσματική επικοινωνιακή στρατηγική λαμβάνοντας υπόψη τη θέση τους στο MIBE οικοσύστημα.

Το webinar διάρκειας 45’ (12:00-12:45 ώρα Ελλάδας) είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε επαγγελματίες των κλάδων Media Analysis, Monitoring, PR, Marketing, Επικοινωνίας, Νέων Τεχνολογιών, καθώς και εκπροσώπους πανεπιστημίων και φορέων αδειοδότησης.

Δήλωση συμμετοχής στο ακόλουθο link https://www.pressrelations.com/de/webinare-events/media-intelligence-era

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!