Ένα από τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας της Clip News είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάστηκε εντατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα το τμήμα ΙΤ της εταιρείας, προκειμένου συστήματα και πλατφόρμες να συμπορεύονται πλήρως με τις ανάγκες των συνδρομητών μας.

Ειδικότερα, σε επίπεδο hardware, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση με αποτέλεσμα να διαθέτουμε πλέον συστήματα νέας γενιάς που μπορούν να εξυπηρετούν άμεσα ακόμη μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.

Σε επίπεδο software έγιναν δυο αναβαθμίσεις. Συγκεκριμένα:

  1. SQL server: Πλέον η αποθήκευση των δεδομένων μας γίνεται με περισσότερη ταχύτητα και φερεγγυότητα, ώστε να προσφέρεται άρτια εξυπηρέτηση στους συνδρομητές μας. Η επεκτασιμότητα των χαρακτηριστικών είναι πλέον δεδομένη.
  2. Web server: Τα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικά επιτρέπουν στο site αλλά και στο portal μας να ανταποκρίνονται γρηγορότερα, να είναι ασφαλή και να ανταπεξέρχονται σε μεγάλο όγκο παράλληλων αιτημάτων. Ακόμη, κανένα εμπόδιο δεν υφίσταται για την παροχή των alerts, αφού πλέον εξυπηρετούνται με ενεργοποιημένα τα πρωτόκολλα ασφαλείας TLS2 και TLS 1.3.

Επιπλέον, προχωρήσαμε σε αναβάθμιση του δικτύου μας σε επίπεδο ασφάλειας από εξωτερικούς παράγοντες, όπως hackers, botnet, malwares κλπ., με την εφαρμογή firewall. Τέλος, «μεγαλώσαμε» τις γραμμές του internet στα γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε οι δικοί μας άνθρωποι να εργάζονται απρόσκοπτα μακριά από ανεπιθύμητες διακοπές και καθυστερήσεις.

 

(photo: unsplash.com)