Ενεργή συμμετοχή είχε η Clip News στις online εργασίες του 2ου Ετήσιου Συνεδρίου “Digital Enterprise Transformation | Fintech Strategy” που διοργάνωσε η Teamworks το διήμερο 17-18 Μαΐου 2022.

Οι ενότητες του συνεδρίου επικεντρώθηκαν στις τάσεις των κυρίαρχων τομέων του ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν σε επιχειρήσεις, τράπεζες. χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και φορείς.

Η Clip News, εκτός από χορηγός επικοινωνίας, είχε συμμετοχή και σε πάνελ με θέμα το πέρασμα στο πεδίο της ψηφιακής τραπεζικής και την ανάπτυξη του fintech, με ομιλία του Senior Analyst, Γιώργου Μπολάνη. Η παρέμβαση της Clip News ανέδειξε τη σημασία των υπηρεσιών παρακολούθησης δημοσιότητας για την καταγραφή και ανάλυση των αναφορών στα μέσα, τα forums και τα δίκτυα που σχετίζονται με το θέμα. Η ανάλυση χρησιμοποιεί βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές και αξιοποιεί τα analytics για την εξαγωγή actionable insights και την αναβάθμιση της στρατηγικής των συνδρομητών μας.

Η παρουσία της Clip News -ως εταιρεία που ειδικεύεται στο consumer intelligence- σε εξειδικευμένα συνέδρια όπως το “Digital Enterprise Transformation | Fintech Strategy”, την τοποθετεί στο κορυφαίο επίπεδο δημιουργίας προϊόντων και υπηρεσιών που στηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές.

Τo συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών Φορέων όπως του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ).

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!