Η Τεχνολογία μας

Η Clip News είναι tech-oriented εταιρεία, με έμφαση στις τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διευκολύνουν τη διαχείριση και ανάλυση της δημοσιότητας.

Υπήρξε πρωτοπόρος σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία που προσέφερε υπηρεσίες παρακολούθησης του Διαδικτύου, ενώ μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού και με τα μέλη της FIBEP σε όλο τον κόσμο, είναι σε θέση να σας προσφέρει τεχνολογίες τελευταίας αιχμής στις υπηρεσίες αποδελτίωσης και ανάλυσης.

Το Clip News Portal είναι μια πλατφόρμα που διαρκώς εξελίσσουμε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν και αυτοματοποιούν τις υπηρεσίες αποδελτίωσης, Reporting & Analysis και τη διαχείριση του όγκου της δημοσιότητας.


THE FUTURE OF MONITORING

  • Ένα μεγάλο project που βρίσκεται σε υλοποίηση είναι το αυτόματο clustering των αποκομμάτων σας στο Clip News Portal. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και μέσω ειδικού αλγορίθμου, θα πραγματοποιείται αυτόματη ομαδοποίηση άρθρων που αναφέρονται στο ίδιο θέμα. Συνεπώς, θα ξοδεύετε σημαντικά λιγότερο χρόνο στον έλεγχο της αποδελτίωσής σας, ενώ θα έχετε πλήρη αίσθηση για το εύρος των πηγών που αναφέρονται σε κάθε διαφορετικό θέμα.

     

  • Συμπληρωματικά, το IT Department της Clip News εργάζεται και πάνω στη δημιουργία αυτόματης περίληψης για κάθε άρθρο που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας. Χρησιμοποιώντας και πάλι τεχνολογίες Machine Learning, θα είστε σε θέση να διαβάζετε μια συνοπτική περίληψη για κάθε σας άρθρο.

     

  • Επίσης, επόμενο update στο Clip News Portal θα είναι το αυτόματο sentiment των άρθρων σας, ένα project που απαιτεί λεπτομερή και διεξοδική εργασία ώστε να μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!