Εταιρική Ταυτότητα

DATA-DRIVEN MEDIA INTELLIGENCE

Η Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αποδελτίωσης από το 1992. Αποτελεί τη μακροβιότερη εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από τα Έντυπα, το Internet, τα Social Media, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο. Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο. Η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα εξελιγμένα συστήματα αναζήτησης και ανάλυσης πληροφοριών εγγυώνται την άριστη ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι απόλυτα εξατομικευμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε συνδρομητή. Η αναζήτηση των πληροφοριών γίνεται από καταρτισμένη ομάδα δημοσιογράφων, σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής για τη μετατροπή της εικόνας (OCR-Optical Character Recognition) και του ήχου (VCR-Voice Character Recognition) σε κείμενο.

ADDED VALUE SERVICES

Στόχος μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας, με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο του media reporting & analysis, η Clip News σας προσφέρει πρωτοποριακές και ουσιαστικές υπηρεσίες Reporting και Analysis της δημοσιότητάς σας.
Στην Clip News παρακολουθούμε όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ και της αποδελτίωσης, συμμετέχουμε σε σεμινάρια και συνέδρια και εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από την εξέλιξη των μέσων ενημέρωσης.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία των συνεργατών μας. Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρίες στον χώρο τους ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε αξιόπιστες υπηρεσίες.

Από το 2021 συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την eMM, κορυφαία εταιρεία στην παρακολούθηση Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε αποδελτίωση Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, σε μόλις 2 λεπτά από τη στιγμή της μετάδοσης.

Από το 2011 η Clip News συνεργάζεται με την εταιρεία Brandwatch, world leader στο χώρο του online & social media intelligence. Από το 2019 η Clip News είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες της Brandwatch, δίνοντας στους συνδρομητές της πρόσβαση σε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης των digital αναφορών τους. Η Brandwatch προσφέρει σημαντικά insights και χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς για την εξαγωγή ασφαλών και πολύτιμων συμπερασμάτων για τη δημοσιότητά τους στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των digital και social media.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 Το 2019 η Clip News ενσωμάτωσε την New Media Concept (NMC2) διευρύνοντας το εύρος των υπηρεσιών της, με αυτές των Data Reporting και Analysis & Actionable Insights της NMC2, εντάσσοντας παράλληλα στο δυναμικό της τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας. Έπειτα από την παραπάνω ενσωμάτωση, η Clip News χρησιμοποιεί τεχνολογίες Media Machine Learning και Artificial Intelligence, που σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο παρακολούθησης και ανάλυσης της δημοσιότητάς σας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

FIBEP - Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου

Η Clip News ανακοίνωσε την επίσημη ένταξή της ως μέλος στην International Association for Measurement and Evaluation of Communication (AMEC) τον Δεκέμβριο του 2023.

Το λογότυπο της AMEC θεωρείται διεθνές σήμα αριστείας στην παροχή υπηρεσιών μέτρησης και αξιολόγησης της δημοσιότητας και της επικοινωνίας. Ο οργανισμός πρεσβεύει ορισμένες αρχές, οι οποίες συνοψίζονται στις εξής: Ακρίβεια και Διαφάνεια, Ολοκληρωμένη Αξιολόγηση και Συνεχής Βελτίωση.

Η συμμετοχή της εταιρείας σε αυτήν την κορυφαία ένωση παγκόσμιου βεληνεκούς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Media Analysis και ανοίγει νέους δρόμους για τους επαγγελματίες της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing που συνεργάζονται με την εταιρεία.

FIBEP - Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου

Η Clip News εντάχθηκε στο δυναμικό της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) τον Ιούνιο του 2002. Η FIBEP αριθμεί σήμερα περίπου 120 μέλη σε πάνω από 60 χώρες.

Ως μέλος της FIBEP, η Clip News ενημερώνεται εγκαίρως για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο, προσφέροντας διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις και πρωτοποριακά προϊόντα στους συνδρομητές της.

To 2011 η Clip News διοργάνωσε το 44ο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο πρόεδρος της Clip News, Θεόφιλος Αργυριάδης, εξελέγη Vice President της ένωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ηγήθηκε της καθιέρωσης παγκόσμιου προτύπου για τη δημιουργία «κοινής τεχνολογικής γλώσσας» για όλα τα γραφεία αποδελτίωσης.

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΟΣΔΕΛ - Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

Η Clip News είναι από τις πρώτες εταιρείες που συμμετείχαν στον πρόγραμμα ΑδΥΑ (Αδειοδότηση Υπηρεσιών Αποδελτίωσης) του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Με το πρόγραμμα αυτό, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη λειτουργούν νόμιμα, σεβόμενα τον κόπο και την επένδυση των ανθρώπων του Τύπου στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το χαμόγελο του παιδιού

Η Clip News παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της και την πλήρη υποστήριξή της στο έργο του οργανισμού προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών ανά τον κόσμο, «Το χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η Clip News υποστηρίζει θερμά ως χορηγός την
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

 

Άλμα Ζωής

Η Clip News από το 2017 στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες αποδελτίωσης.

 

Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Η Clip News ΑΕ στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας κάθε διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλα τα μέσα και χορηγώντας τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός!

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!