Η Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αποδελτίωσης από το 1992 και αποτελεί την παλαιότερη εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το internet, τα social media, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι απόλυτα εξατομικευμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε συνδρομητή. Η αναζήτηση των πληροφοριών γίνεται από καταρτισμένη ομάδα δημοσιογράφων, σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής για τη μετατροπή της εικόνας (OCR-Optical Character Recognition) και του ήχου (VCR-Voice Character Recognition) σε κείμενο.

Στόχος μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας, με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Γι’ αυτό, η Clip News ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ και της αποδελτίωσης, συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια και εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό της για να είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από την εξέλιξη των ΜΜΕ.

Η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα εξελιγμένα συστήματα αναζήτησης πληροφοριών εγγυώνται την άριστη ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

H Εταιρία - Clip News
Συμμετοχές Clip News
FIBEP - Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου

Η Clip News εντάχθηκε στο δυναμικό της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) τον Ιούνιο του 2002. Η FIBEP αριθμεί σήμερα περίπου 120 μέλη σε πάνω από 60 χώρες.

Ως μέλος της FIBEP, η Clip News ενημερώνεται εγκαίρως για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο, προσφέροντας διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις και πρωτοποριακά προϊόντα στους συνδρομητές της.

To 2011 η Clip News διοργάνωσε το 44ο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο πρόεδρος της Clip News, Θεόφιλος Αργυριάδης, εξελέγη Vice President της ένωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ηγήθηκε της καθιέρωσης παγκόσμιου προτύπου για τη δημιουργία «κοινής τεχνολογικής γλώσσας» για όλα τα γραφεία αποδελτίωσης.

Ινστιτούτο Επικοινωνίας & Clip News

Η Clip News είναι μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας από το 2011. Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, είναι μια αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνένωση του επαγγελματικού με τον ακαδημαϊκό χώρο της επικοινωνίας. Αποστολή του είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της έρευνας και την ανάδειξη κοινωνικών και επικοινωνιακών ζητημάτων αιχμής, μέσα από το συντονισμό των δράσεων και το συνδυασμό των γνώσεων και των πόρων των συνεργαζόμενων φορέων. Η Clip News ως μέλος παρακολουθεί και συμμετέχει σε σεμινάρια, ημερίδες και ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης.

Αδειοδοτήσεις Clip News
ΟΣΔΕΛ - Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

Η Clip News ήταν από τις πρώτες εταιρείες που συμμετείχαν στον πρόγραμμα ΑδΥΑ (Αδειοδότηση Υπηρεσιών Αποδελτίωσης) του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Με το πρόγραμμα αυτό, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη λειτουργούν νόμιμα, σεβόμενα τον κόπο και την επένδυση των ανθρώπων του Τύπου στην Ελλάδα.

Χορηγίες Clip News

Το χαμόγελο του παιδιού

Η Clip News παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της και την πλήρη υποστήριξή της στο έργο του οργανισμού προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών ανά τον κόσμο, «Το χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η Clip News υποστηρίζει θερμά ως χορηγός την
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

 

Action Aid

Η Clip News Α.Ε. και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασιλάκης Θεόδωρος, στηρίζει τους σκοπούς της Action Aid και έχει υιοθετήσει ως ανάδοχος γονέας της Action Aid ένα κοριτσάκι 4 ετών στην Τανζανία, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την κοινότητα του μικρού παιδιού να αποκτήσει πρόσβαση σε ασφαλές, πόσιμο νερό, καθώς και να συνδράμει στη δημιουργία υγειονομικών υπηρεσιών και στον εμβολιασμό των παιδιών.

 

Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Η Clip News ΑΕ στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας κάθε διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλα τα μέσα και χορηγώντας τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός!

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!