Ποιοί Είμαστε | Clip News
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

CEO

Το 1992 δημιούργησε το Κέντρο Πληροφοριών Τύπου προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης. Η εταιρεία μετονομάστηκε αργότερα σε Clip News Α.Ε.  Από τότε και έως σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής. Το 2011 και για μια πενταετία εξελέγη αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP).  

»περισσότερα»

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ηγήθηκε της καθιέρωσης παγκόσμιου προτύπου για τη δημιουργία «κοινής τεχνολογικής γλώσσας» για όλα τα γραφεία αποδελτίωσης.  Σήμερα συνεχίζει την πορεία του στην FIBEP ως επικεφαλής του τμήματος IT και ως μέλος της επιτροπής εισερχομένων μελών (Admission Commission). Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και μέτοχος στη Social Mind, εταιρία Social Media Content & Development. 

»Απόκρυψη»

Email: argyriadis@clipnews.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑ

Business & HR Manager

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Clip News το 2005 και το 2009 έγινε μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. Πέρασε από τα τμήματα Αποδελτίωσης και International, όπου ασχολήθηκε με την υλοποίηση σημαντικών project Αποδελτίωσης και Reporting για την Ε.Ε. και πολυεθνικές εταιρίες. Το 2013 ανέλαβε την αναδιάρθρωση  

»περισσότερα»

 των εταιρικών δομών της Clip News, με αποτέλεσμα τα τμήματα και οι εργαζόμενοι να συντονίζονται άριστα και να εξυπηρετούνται γρηγορότερα και αποδοτικότερα οι συνδρομητές. Ως Business & HR Manager αναζητά διαρκώς νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες για τους συνδρομητές, αναλαμβάνει να εντάσσει στις παραγωγικές διαδικασίες απαιτητικά και δύσκολα project και συντονίζει το προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. 

»Απόκρυψη»

Email: kechagia@clipnews.gr

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗΣ

Vice President

Από τους πρωτεργάτες της Clip News ΑΕ, πορεύεται μαζί με την εταιρεία από το 1994 και ασχολείται με την  οργάνωση και επίβλεψη του τμήματος πωλήσεων και την εκπαίδευση των στελεχών του. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην εξαγορά και συγχώνευση δύο εταιριών αποδελτίωσης, ως επιβλέπων των διαδικασιών και του τμήματος μεταπελατειακής εξυπηρέτησης.  

»περισσότερα»

 Από το 2009 είναι αντιπρόεδρος της Clip News A.E. και προΐσταται της Διεύθυνσης Πωλήσεων, Λογιστηρίου και ανανεώσεων πελατών. Έχει εις βάθος γνώση των δομών λειτουργίας των εταιρειών αποδελτίωσης, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζει ανάλογα τη συνολική εμπορική πολιτική της εταιρείας. Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και μέτοχος στη Social Mind, εταιρία Social Media Content & Development. 

»Απόκρυψη»

Email: Anastasilakis@clipnews.gr

ΕΦΗ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ

ΕΦΗ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ

Sales Manager

Εργάζεται στο χώρο της αποδελτίωσης Μέσων Μαζικής ενημέρωσης από το 1994 και έχει μεγάλη εμπειρία σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Από το 1996 και μετά υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στο εμπορικό τμήμα  εταιρίας αποδελτίωσης.  Εντάχθηκε στην οικογένεια της Clip News A.E. το 2007, αναλαμβάνοντας πολύ σύντομα τη Διεύθυνση Πωλήσεων στο γραφείο των Αθηνών.  

»περισσότερα»

Το 2009 έγινε μέτοχος της εταιρίας. Η πλήρης ανανέωση του πελατολογίου της εταιρίας, με  την εισαγωγή μεγάλων και απαιτητικών λογαριασμών, καθώς και η σταθερή πελατοκεντρική της φιλοσοφία την έκαναν να ξεχωρίσει και να διαπρέψει. Από το 2010 είναι μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Κατέχει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης  «Digital Marketing» και «Μίγμα Marketing και Brand» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

»Απόκρυψη»

Email: staurakou@clipnews.gr

ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Customer Service

Είναι απόφοιτος της Σχολής Γραμματέων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και έχει μεγάλη εξοικείωση με τα συστήματα αυτοματισμού. Βρίσκεται στην οικογένεια της Clip News από το 2005 ως γραμματέας διοίκησης. Από το 2014 ανέλαβε την ευθύνη του τμήματος Customer Service, θέτοντας υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές…  

»περισσότερα»

ως προς την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδρομητών της εταιρείας . Έχει βαθιά γνώση των διαδικασιών παραγωγής και των τεχνικών συστημάτων της εταιρείας και είναι σε θέση να εξυπηρετεί με ευγένεια, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα κάθε σας ανάγκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη διοίκηση επιχειρήσεων, τις δημόσιες σχέσεις, το marketing και την εξυπηρέτηση πελατών. 

»Απόκρυψη»

Email:  customerservice@clipnews.gr

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΛΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΛΙΔΟΥ

International Manager

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με εξειδίκευση στη μετάφραση και τις διαπολιτισμικές σπουδές και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα από το ΑΠΘ. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Clip News το 2012, στο τμήμα International. Περνώντας από όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ανέλαβε από το 2015 την ηγεσία και το συντονισμό…  

»περισσότερα»

 όλων των εργασιών του International Department. Είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία με συνδρομητές από το εξωτερικό, ενώ επιβλέπει σημαντικά project αποδελτίωσης και reporting για Ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Είναι το άτομο που ψάχνετε αν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες αποδελτίωσης από χώρες εξωτερικού και για αγγλικές μεταφράσεις. Συμμετέχει εκπροσωπώντας την Clip News στα συνέδρια της Παγκόσμιας Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP). Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. 

»Απόκρυψη»

Email: lalidou@clipnews.gr

ΙΩΑΝΝΑ Μ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ Μ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Monitoring Manager

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στα τέλη των 80’ς, εξακολουθεί να ζει και να μεγαλώνει στην ίδια πόλη. Πληροφορίες από την παιδική της ηλικία αναφέρουν πως λάτρευε να αναλύει προφορικώς οτιδήποτε επίκαιρο, μα κυρίως να “αποτυπώνει” γραπτώς οτιδήποτε περίεργο. Έτσι, επέλεξε το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ, από το οποίο αποφοίτησε το 2011.  

»περισσότερα»

 Ως παιδί των Νέων Τεχνολογιών, δε θα μπορούσε να παραμελήσει την “υπεράσπιση” των New Media. Το 2015 συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό της στην Δημοσιογραφία & τα Νέα Μέσα Επικοινωνίας. Στην Clip News βρέθηκε το 2014, ενώ το φθινόπωρο του 2016 ανέλαβε υπεύθυνη του τμήματος Αποδελτίωσης Τύπου. Έκτοτε είναι on alert για τα αποκόμματά σας σε εφημερίδες και περιοδικά! 

»Απόκρυψη»

Email: kostopoulou@clipnews.gr

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

IT Manager

Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με εξειδίκευση στις γλώσσες προγραμματισμού. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Clip News το 2017 και έχει υπό την ευθύνη του την εύρυθμη λειτουργία όλων των παραγωγικών συστημάτων και των βάσεων δεδομένων της εταιρείας.  

»περισσότερα»

 Αναπτύσσει και υλοποιεί εφαρμογές και προγράμματα για την αυτοματοποίηση των εργασιών της εταιρείας. Επίσης, εξυπηρετεί και ειδικές ανάγκες παραμετροποίησης των υπηρεσιών της εταιρείας, ώστε να καλύπτουν τις προδιαγραφές κάθε συνδρομητή. Είναι ο άνθρωπος που δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα προκύψει και «προσαρμόζει» τις υπηρεσίες της εταιρείας ώστε να καλύπτουν κάθε τεχνική απαίτηση. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. 

»Απόκρυψη»

Email: milonas@clipnews.gr

Μήπως είσαι ο επόμενος;

Μήπως είσαι ο επόμενος;

Στείλε το βιογραφικό σου

Ψάχνουμε νέους ανθρώπους με δημιουργικές ανησυχίες στον τομέα που θέλουν να εργαστούν ομαδικά. Θέλουμε αξιόπιστα άτομα που μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.