Η Clip News, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμμετείχε και φέτος στο 50ο World Media Intelligence Congress της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) που έλαβε χώρα στην Κοπεγχάγη στις 1-3 Οκτωβρίου.

Εταιρείες αποδελτίωσης, marketing, διαφήμισης, PR και πληροφορικής από όλον τον κόσμο έδωσαν το παρόν σε ένα συνέδριο με κεντρικό θέμα τη συμβολή της τεχνολογίας στο μέλλον των υπηρεσιών αποδελτίωσης.

Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου ήταν ότι ο όγκος των δεδομένων που καλούνται να επεξεργαστούν οι εταιρείες αποδελτίωσης διαρκώς αυξάνει, σε σημείο που δύσκολα πλέον προσφέρει «νόημα» στους συνδρομητές η απλή παράθεση των αναφορών τους.

Η επιστήμη του A.I. (Artificial Intelligence) αλλά και η τεχνολογία του Machine Learning αποτελούν το μέλλον των υπηρεσιών αποδελτίωσης, καθώς συμβάλλουν στην εξέλιξη των υπηρεσιών και στην παρουσίασή των δεδομένων με τρόπο που οι συνδρομητές να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα τις σημαντικές πληροφορίες.

Η Clip News ήδη χρησιμοποιεί τέτοιου είδους τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της με το πάτημα ενός κουμπιού να εντοπίζουν αυτόματα τις πιο σημαντικές αναφορές τους, μέσα στον τεράστιο όγκο των δεδομένων που λαμβάνουν. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα της Clip News λειτουργεί στη βάση του Machine Learning, καθώς «εκπαιδεύεται» από τον κάθε χρήστη και τις επιλογές που κάνει, ώστε να του παρουσιάζει σε προτεραιότητα τα αποτελέσματα που εμπίπτουν στις προτιμήσεις του.

Η Clip News ανέκαθεν υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση νέων τεχνολογιών, με στόχο να προσφέρει τις πιο άρτιες και σύγχρονες υπηρεσίες αποδελτίωσης. Η εταιρεία σύντομα θα παρουσιάσει μια νέα, εξελιγμένη πλατφόρμα αποδελτίωσης, που θα προσφέρει πλήθος αυτόματων και added value υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.