«Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Clip News AE, κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο «ΜΕΑΣ Τρίτων» την Κυριακή 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σύσσωμη η Clip News θα λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης, προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στη διοργάνωση. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.

«Η συνδρομή μας στη διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος είναι πλέον δεδομένη. Για τέταρτη χρονιά φέτος προσφέρουμε, με μεγάλη χαρά, τις υπηρεσίες μας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, όπως κάθε χρόνο, ενθαρρύνουμε τους εργαζομένους μας να συμμετέχουν στον αγώνα και τρέχουμε όλοι μαζί, προωθώντας το πνεύμα του αθλητισμού,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Αργυριάδης Θεόφιλος.

Σχετικά με την Clip News:

Η Clip News δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης αποκομμάτων από το 1992, με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από τον Τύπο, το Internet, τα Social Media, το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση, καθώς και υπηρεσίες ανάλυσης δημοσιότητας και reporting. Από το 2002 είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), παρέχοντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο, ενώ επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑδΥΑ του ΟΣΔΕΛ και έχει τη σχετική άδεια για την παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης Τύπου.