ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQs)

Καλωσήρθατε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) της Clip News, του αξιόπιστου συνεργάτη σας στην παρακολούθηση και ανάλυση της δημοσιότητάς σας. Στο ταχέως εξελισσόμενο digital περιβάλλον, η ενημέρωση και η πρόληψη είναι καθοριστικές για την ανάπτυξη και την προστασία της φήμης του επιχειρηματικού σας brand. Στην Clip News, κατανοούμε την κρίσιμη σημασία της έγκαιρης πληροφόρησης και του εντοπισμού insights από τα μέσα ενημέρωσης. Είτε είστε μικρή επιχείρηση που επιθυμεί να κατανοήσει την παρουσία της στην αγορά, είτε μεγάλη εταιρεία που στοχεύει στη διατήρηση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος, οι υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν την απαραίτητη πληροφόρηση που χρειάζεστε για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.

Οι ερωτήσεις μας επιλέχθηκαν με σκοπό να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την ουσία και την αξία των διαφόρων υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της αποδελτίωσης (media monitoring), της ανάλυσης της δημοσιότητας (media analysis) και των υπηρεσιών digital listening. Κάθε ερώτηση διατυπώνεται έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ενδεχόμενες απορίες σας, προσφέροντας σαφήνεια σχετικά με το πώς οι λύσεις μας μπορούν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις και τη στρατηγική σας. Ανακαλύψτε πώς η Clip News μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε μπροστά, λαμβάνοντας datadriven αποφάσεις.

 

  1. Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η Clip News;

Η Clip News προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών αποδελτίωσης και ανάλυσης της δημοσιότητας (media monitoring & media analysis) με στόχο την παροχή actionable insights: αποδελτίωση εντύπων, internet, τηλεόρασης, ραδιοφώνου και social media σε πραγματικό χρόνο (real-time), εξειδικευμένη παρακολούθηση social media (Instagram stories, TikTok), λεπτομερή καταγραφή και ανάλυση δελτίων τύπου, υπηρεσίες αποδελτίωσης από και προς περισσότερες από 100 χώρες σε offline και online Μέσα, εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλυσης της δημοσιότητας (media analysis). Κάθε υπηρεσία σχεδιάστηκε για να παρέχει απαραίτητες πληροφορίες και δεδομένα που υποστηρίζουν τις ανάγκες σας σχετικά με την παρακολούθηση της δημοσιότητάς σας.

  1. Πώς μπορεί η Clip News να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Η Clip News μπορεί να σας υποστηρίξει σε πολλά επίπεδα, καθώς οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων βασισμένων σε πραγματικά data, τη βελτίωση των προσπαθειών σας στο μάρκετινγκ, και την προστασία της φήμης του brand σας. Η παρακολούθηση και ανάλυση της εικόνας σας, όσο και αυτής του ανταγωνισμού σας, στο online περιβάλλον (internet και social media) και στα παραδοσιακά Μέσα (έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο), η ανίχνευση των τάσεων του κλάδου σας και των καταναλωτικών προτιμήσεων, καθώς και η ανάλυση των δελτίων τύπου για έλεγχο της αποτελεσματικότητάς τους, αποτελούν μια απαραίτητη επένδυση για την αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησής σας.

  1. Σε τι διαφέρει η Clip News από άλλες εταιρείες παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης;

Η Clip News συνδυάζει τη χρήση τεχνολογιών Machine Learning και Artificial Intelligence (AI) με την εξειδίκευση των αναλυτών της, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Επιπλέον, ξεχωρίζει προσφέροντας έναν συνδυασμό κάλυψης της δημοσιότητας σε πραγματικό χρόνο (real-time) με ανάλυση και πληροφορίες που επιτρέπουν να δράτε εγκαίρως. Οι πλατφόρμες μας παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα πηγών, συμπεριλαμβανομένων έντυπων μέσων, online μέσων, social media, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, παρέχοντας μια ολιστική εικόνα της παρουσίας του brand σας στα μέσα ενημέρωσης. Η έμφαση στην παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σημαίνει επίσης ότι λαμβάνετε έγκαιρες ειδοποιήσεις (e-mail alerts). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε αναδυόμενες τάσεις ή στη διαχείριση κρίσεων αρνητικής δημοσιότητας (crisis management). Τέλος, ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της Clip News είναι η αξιοπιστία του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της, που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα να διαχειριστεί κάθε σας αίτημα.

  1. Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες της Clip News;

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες μας συνήθως περιλαμβάνει την εγγραφή σε μία από τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε. Μπορεί να χρειαστεί να παράσχετε συγκεκριμένες πληροφορίες ανάλογα με την υπηρεσία που χρειάζεστε. Για αναλυτική καθοδήγηση και επιλογές συνδρομής, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας εδώ.

  1. Τι περιλαμβάνει η αποδελτίωση της δημοσιότητας για την επιχείρησή μου;

Η αποδελτίωση της δημοσιότητάς σας (media monitoring) περιλαμβάνει τον έλεγχο διαφόρων ενημερωτικών μέσων για τη συλλογή αναφορών και σχολίων που σχετίζονται με το brand σας, τα προϊόντα/υπηρεσίες ή τον κλάδο σας. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση τόσο σε offline όσο και σε online μέσα ενημέρωσης. Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η εταιρική σας εικόνα στα μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να προστατεύετε και να βελτιώνετε τη φήμη σας, να παρέχετε feedback εγκαίρως και να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις του ανταγωνισμού σας.

  1. Πώς μπορούν οι υπηρεσίες ανάλυσης δημοσιότητας να ωφελήσουν την εταιρεία μου;

Η ανάλυση της δημοσιότητας (media analysis) ξεφεύγει από την αποδελτίωση και από την απλή συλλογή media data· επιδιώκει να εμβαθύνει στις γνώσεις που παρέχουν αυτά τα δεδομένα. Μέσω της ανάλυσης της δημοσιότητας, του sentiment (θετικό – ουδέτερο – αρνητικό), του μεριδίου δημοσιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Share of Voice – SoV) και άλλων βασικών μετρικών, αποκτάτε μια λεπτομερή κατανόηση της εικόνας της εταιρείας σας, της αλληλεπίδρασης με το κοινό και της θέσης σας στην αγορά. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, να σας βοηθήσει να μετρήσετε την επίδραση των ενεργειών σας στο μάρκετινγκ και να παρέχει πληροφορίες για τον ανταγωνισμό και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε.

  1. Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η υπηρεσία social listening για την ανάπτυξη της επιχείρησης;

Η υπηρεσία social listening σάς επιτρέπει να συντονίζεστε με τις online συζητήσεις για την εταιρεία σας, τον κλάδο σας και τους ανταγωνιστές σας, παρέχοντας άμεσα insights για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού σας, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μιλούν για το brand σας (sentiment). Αναγνωρίζοντας τις τάσεις, παρακολουθώντας τις ενέργειες των ανταγωνιστών και κατανοώντας τις αντιδράσεις του κοινού, μπορείτε να λαμβάνετε data-driven αποφάσεις, να βελτιώνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτή η προσέγγιση σάς βοηθά να δράτε προληπτικά και μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της φήμης του brand σας, στη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών και, τελικά, στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

  1. Σε τι διαφέρει το social listening από το digital listening;

Το social listening επικεντρώνεται ειδικά στην παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) για συζητήσεις που σχετίζονται με το brand σας. Από την άλλη πλευρά, το digital listening καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα online καναλιών πέρα ​​από τα social media, προκειμένου να συλλέξει αναφορές για διάφορες πτυχές της ψηφιακής σας παρουσίας (sites, blogs, forums, social media). Στην ουσία το social listening αποτελεί υποσύνολο του digital listening.

  1. Πώς είναι δομημένη η τιμολόγηση για τις υπηρεσίες της Clip News;

Η τιμολόγηση ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και το εύρος της παρακολούθησης που απαιτείται. Παρέχουμε διάφορα επίπεδα τιμολόγησης ανάλογα με τον αριθμό των λογαριασμών ή των αναφορών προς παρακολούθηση και ανάλογα με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που επιλέγονται. Για ακριβή και ενημερωμένη πληροφόρηση, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας εδώ.

  1. Τι είδους υποστήριξη μπορώ να αναμένω από την Clip News;

Η Clip News παρέχει αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τη δημοσιότητά σας (e-mail alerts). Φυσικά, διαθέτει μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα τυχόν αντιμετωπίσετε. Η ομάδα customer support βοηθά τους πελάτες μας να αξιοποιούν στο έπακρο τα οφέλη των υπηρεσιών αποδελτίωσης και ανάλυσης της δημοσιότητας, καθώς και να λαμβάνουν άμεση βοήθεια όταν χρειαστεί.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!