Η Clip News, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμμετέχει και φέτος στο 49ο World Media Intelligence Congress της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο από τις 4 ως τις 6 Οκτωβρίου.

Με πάνω από 225 συμμετέχοντες από το χώρο της επικοινωνίας, του marketing, των δημοσίων σχέσεων και της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο, το WMIC17 θα έχει ως κεντρικό θέμα το Media Intelligence και το Brand Communication, ενώ ειδική έμφαση θα δοθεί στο κομμάτι των Fake News και της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) .

Επιπρόσθετα, το συνέδριο θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ανάλυση των πληροφοριών, ένα τομέα όπου εστιάζει η Clip News, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Analysis & Reporting ώστε να βοηθάει τους συνδρομητές της να αναλύουν και να αξιολογούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω των υπηρεσιών αποδελτίωσης Τύπου, Internet, Social Media, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης.

Την Clip News θα εκπροσωπήσουν στο WMIC17 ο πρόεδρος της εταιρείας Θεόφιλος Αργυριάδης, η Business Manager Κατερίνα Κεχαγιά και η International Manager Ειρήνη Λαλίδου.

Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση media intelligence στον κόσμο με πάνω από 120 μέλη, ενώ η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της, το 2002. Έκτοτε, συμμετέχει ανελλιπώς στα συνέδρια και της ημερίδες που διοργανώνονται, με σκοπό να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των υπηρεσιών αποδελτίωσης και των ΜΜΕ και να εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για τους συνδρομητές της.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!