«Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News Α.Ε., κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει και φέτος ως χορηγός επικοινωνίας το 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο «ΜΕΑΣ Τρίτων» την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2019!

Η Clip News Α.Ε. καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στη διοργάνωση. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ.

«Σταθερά, για πέμπτη χρονιά, η Clip News στηρίζει αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Η συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας μας αυξάνει κάθε χρόνο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε το πνεύμα του αθλητισμού,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Θοδωρής Αναστασιλάκης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!