Η Clip News, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμμετείχε και φέτος στο 49ο World Media Intelligence Congress της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) που έλαβε χώρα στο Βερολίνο από τις 4 ως τις 6 Οκτωβρίου.

Εταιρείες αποδελτίωσης, marketing, διαφήμισης και PR από όλον τον κόσμο έδωσαν το παρόν σε ένα συνέδριου με κεντρικό θέμα το Media Intelligence και το Brand Communication.

Με σύνθημα «Μετρήστε αυτό που έχει σημασία», κορυφαίοι ομιλητές παρουσίασαν τα τελευταία δεδομένα για το μέλλον της αποδελτίωσης και της ανάλυσης της πληροφορίας, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι των Fake News και της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence). Ταυτόχρονα, επεσήμαναν τη σημασία της ποιοτικής ανάλυσης των πληροφοριών, καθώς και την προστιθέμενη αξία υπηρεσιών Analysis & Reporting, ένα τομέα οπού εστιάζει η Clip News με στόχο να βοηθάει τους συνδρομητές της να αναλύουν και να αξιολογούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω των υπηρεσιών αποδελτίωσης Τύπου, Internet, Social Media, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης.

Την Clip News εκπροσώπησαν στο WMIC17 ο πρόεδρος της εταιρείας Θεόφιλος Αργυριάδης, η Business Manager Κατερίνα Κεχαγιά και η International Manager Ειρήνη Λαλίδου.